Vedete

Daniela Crudu, prea tinara pentru nuntă

Are 20 de ani, dar Daniela Crudu a avut parte de experienţe pe care unii oameni le trăiesc într‑o viaţă. A devenit cunoscută peste noapte, după ce a fost aleasă de către Răzvan şi Dani drept vecină, a pozat în Playboy, are contracte de prezentare de modă în fiecare seară, ceea ce îi rotunjeşte veniturile şi o face să nu resimtă criza, scrie Evenimentul. În plus, Daniela trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de iubitul ei, Bogdan Defta, în vîrstă de 37 de ani.
Gîndul căsătoriei este departe de prezentatoarea rubricii meteo de la matinal: “Sînt prea mică să mă căsătoresc, am doar 20 de ani… Mă mărit după 30”, a declarat Daniela.
Aceasta are însă şi alte planuri. După ce a susţinut în această vară bacalaureatul, tînăra vrea să se înscrie acum şi la facultate.

Chiar dacă nu este prea decisă ce vrea să urmeze. “Voi merge zilele acestea să‑mi iau diploma de la liceu ÅŸi apoi o să mă înscriu la o facultate. Nu ÅŸtiu exact unde, dar nu vreau ceva care să mă streseze prea tare. La matematică sînt varză. Eu am terminat turismul, probabil o să aleg ceva legat de asta”, a completat Daniela.

În ceea ce priveşte vacanţa, aceasta vrea să plece împreună cu iubitul ei cîteva zile pe o insulă în Grecia, ca să îşi poată reîncărca bateriile înainte de a se întoarce pe platourile matinalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *