Vedete

Dani Otil – suparat pe “paduchii care populeaza redactiile”

Dani Otil sare din nou la gatul ziaristilor de scandal care il “cupleaza” cu femei fara sa-si verifice sursele. Acum cateva zile, un tabloid l-a cuplat pe Dani cu o “bruneta misterioasa”, ba mai mult, a titrat ca matinalul de la Antena 1 o inseala cu aceasta femeie pe Mihala Radulescu.

Ei bine, nu a durat mult pana cand s-a aflat faptul ca “bruneta” era iubita fratelui antenistului.

Aflat inca in vacanta, Dani Otil si-a varsat amarul pe propriul blog, lansand un atac dur la adresa celor care scriu asemenea prostii in ziare si reviste.

“Pe bune fetelor (ca in general sunt “reporterite”), daca tot nu va miscati fundul de pe scaun cand scrieti, daca jurnalismul asta nu mai inseamna sa mai intrebi dracu pe cineva?… cand va uitati la o poza… si va miroase… nu va intrebati daca nu e cumva de la voi?

Si acum bai paduchi care populati redactiile ziarelor: aveti curajul sa purtati la fumoar ecusonul pe care scrie ziarist?

Sau il scoateti de cate ori intra un coleg inteligent care a stat o saptamana dupa niste dosare si a gasit dupa o mie de tigari fumate si inca atatea pagini citite ce nu a gasit fiscul intr-o increngatura de firme? (…)

V-ati inrosit un pic? Stiti ce e jurnalismul? Simtiti un tiuit in urechi cand treceti prin fata universitatii? Sau a bisericii? Si o intrebare de final: cand va scobiti in urechi cu betisorul, scoateti uneori rahat? Va anunt oficial ca pana mor o sa ajung in apropierea unor persoane de sex feminin. (…)”, scrie Dani Otil pe blog. Matinalul de la Antena 1 revine la inceputul saptamanii viitoare.

(A.V.) www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *