Vedete

Dana Rogoz, un prezentator "De Suflet"

Incepand din 16 februarie, Dana Rogoz este noua prezentatoare a emisiunii “De Suflet” difuzata de ProTv International.

In fiecare sambata de la ora 20:30, Dana va lua in direct pulsul diasporei, va afla care mai sunt noutatile, stirile si evenimentele din comunitatile romanesti de peste hotare.

” N-am mai prezentat emisiuni live de cand eram la Abracadabra, dar intotdeauna m-a tentat acest lucru pentru ca, se pare, numai in direct se naste o anumita energie si o relatie speciala cu publicul.

Pe de o parte, gandul ca este vorba de doua ore de live ma sperie un pic dar, pe de alta parte, avand in vedere cat de mult vorbesc, s-ar putea sa nu fie suficiente”, glumeste Dana.

In momentul in care a primit aceasta propunere, noua vedeta ProTv International si-a dat imediat seama ca nimic in viata nu este intamplator.

“Anul trecut, pentru ca am facut parte din juriul concursului “Dancing around the world” , am petrecut doua luni de zile in Mexic, departe de tara, de familie, de prieteni si mi s-a facut foarte dor de tot de inseamna Romania: mancare, limba, oameni…

Atunci mi-am dat seama ca nu as putea niciodata sa traiesc in alta tara, de aceea ii admir foarte mult pe cei care au reusit acest lucru, ii admir pentru curajul si determinarea lor.

Ma bucur ca prin “De Suflet” voi fi mai aproape de ei pentru ca, de cate ori am fost plecata i-am simtit mult mai prietenosi si mai apropiati de ce se intampla in tara”, a declarat Dana.

In fiecare sambata seara, “De Suflet” va aborda subiecte de interes pentru romanii de peste hotare si va lansa fel de fel de provocari telespectatorilor ProTv International.

Incepand cu 16 februarie, Dana Rogoz da startul campaniei “Romania, my love” si le propune romanilor de pretutindeni sa vorbeasca despre ce iubesc sau nu, le place sau nu la tara lor, despre toate lucrurile care ii leaga intr-un fel sau altul de Romania si care le vin in minte atunci cand se gandesc la locurile natale.

Sursa: Pro TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *