Vedete

Dana Rogoz, o actrita de nota 10

Din 27 iunie, Dana Rogoz , prezentatoarea emisiunii De Suflet de la ProTv International este actrita cu acte in regula. Vedeta Pro a absolvit cu nota 10 cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie.

Dana Rogoz s-a pregatit cu multa seriozitate pentru examenul de licenta. Pentru ca de multe ori in timpul zilei avea diverse filmari, noptile din ultimele saptamani au fost dedicate in totalitate studiului.

“Pentru ca invatatul sa fie mai usor si in acelasi timp mai placut, am hotarat impreuna cu colegii mei sa ne adunam in camin si sa repetam. Asta s-a dovedit a fi o modalitate eficienta si in acelasi timp foarte distractiva”, marturiseste Dana. Intamplarea a facut ca in momentul sustinerii examenului, Dana sa extraga un subiect pe care il “predase” deja colegilor in camera de camin.

“Am fost norocoasa din acest punct de vedere, pentru ca mi-a picat ceea ce imi placea cel mai mult. Aveam discursul pregatit si as fi vorbit la nesfarsit despre acea piesa”. Mai mult, vazand entuziasmul Danei si profuzimea cu care trateaza subiectul, profesorii s-au oferit sa ii dea sfaturi cu privire la ce ar trebui sa citeasca in continuare pentru a descoperi si mai multe despre subiectul respectiv.

Pentru obtinerea diplomei de licenta, Dana a avut de sustinut patru probe, iar una dintre ele o reprezinta rolul intr-o piesa de teatru. Astfel, Dana a interpretat rolul Hipolitei din “Visul unei nopti de vara”, spectacol pus in scena de Florin Zamfirescu si a fost si Zoia in “Chiritele”, piesa regizata de Magda Catone.

Ambele piese s-au jucat inca de la inceputul anului universitar insa ultimele lui reprezentatii au fost, dupa cum povestete Dana, cele mai emotionante. “Eram constienti ca este poate pentru ultima data cand suntem toti prezenti pe aceeasi scena si am pus tot sufletul in aceste spectacole. A fost ceva absolut magic, iar in mometul in care ne-am aflat in fata publicului, cu greu ne-am stapanit lacrimile”.

Dana Rogoz marturiseste ca facultatea i-a adus foarte multi prieteni si multe lucruri frumoase, de aceea este nostalgica la gandul ca aceasta perioada din viata ei s-a incheiat. “Am avut colegi minunati si chiar o sa imi lipseasca noptile albe petrecute in camin in timpul sesiunii. Facultatea asta ne-a unit foarte mult si imi doresc tare mult sa mentinem pentru totdeauna aceste relatii”, declara vedeta Pro.

Pentru a fi siguri ca vor pastra legatura, Dana povesteste ca organizeaza impreuna cu colegii ei tot felul de petreceri, gasind tot timpul cate un motiv. “Mai mereu spunem ca asta e ultimul party, asa, ca de sfarsit de studentie, dar nu stiu cum se face ca tot timpul mai apare ceva si trebuie sa o luam de la capat”, a povestit Dana.

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *