Vedete

Dana Rogoz, look nou

In premiera la “Happy Hour”, in editia de vineri, 15 februarie, Dana Rogoz vine in studioul lui Maruta pentru a vorbi despre cel mai recent proiect al sau, emisiunea “De Suflet” difuzata de Pro Tv International, si, de asemenea, pentru a-si prezenta noul look.

De curand sosita la carma emisiunii “De Suflet”, Dana va lua in direct pulsul diasporei, va afla care mai sunt noutatile, stirile si evenimentele din comunitatile romanesti de peste hotare. Vedeta Pro Tv International va vorbi la “Happy Hour” despre emotiile primului show live din cariera, despre campaniile pe care le pregateste impreuna cu echipa emisiunii, dar si despre noul sau look.

Asta pentru ca odata cu acest nou proiect, Dana a acceptat sa se lase pe mana unui stilist si sa isi schimbe tunsoarea: “Odata cu schimbarea pe plan profesional, mi s-a parut o idee foarte buna sa adopt si un nou look, mai ales ca o tunsoare noua iti da intotdeauna un tonus bun. E prima oara cand sunt tunsa asa, un pic mai scurt decat de obicei, si inca incerc sa nu fiu surprinsa atunci cand ajung in fata vreunei oglinzi”, a marturisit Dana.

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *