MUZICA

Dana Nalbaru lanseaza albumul Parfum exclusiv online

Dana Nalbaru revine in muzica cu o premiera in peisajul muzical romanesc: o dubla lansare exclusiv online prin care ofera fanilor atat noul sau album, Parfum, cat si un nou videoclip, ambele disponibile gratuit pe site-ul www.apropo.ro.

Utilizatorii de internet care acceseaza adresa www.apropo.ro pot asculta, incepand de luni, 28 iulie, cele noua piese ale albumului pe care pot, de asemenea, sa le download-eze integral, gratuit. Pe aceeasi pagina speciala utilizatorii www.apropo.ro vor viziona, in premiera, videoclipul piesei “Tu”, un manifest impotriva celor mai frecvente prejudecati, precum si cateva secvente inedite de la filmarea videoclipului adunate intr-un making of. Videoclipul rezolva dilema recentelor speculatii aparute in presa despre o presupusa relatie a cantaretei cu Dan Bordeianu.

Tot incepand de luni, toti cei interesati de cariera muzicala a Danei si cei care doresc sa ii transmita mesaje, ii pot urmari noul blog personal la adresa www.apropo.ro .
Pentru a satisface curiozitatea fanilor pana in cele mai mici amanunte, pagina dedicata albumului include, pe langa versurile pieselor, si povestea fiecareia, o alta premiera in zona muzicala. Detaliile despre mesaj si momentul in care fiecare piesa a fost scrisa vor dezvalui utilizatorilor amanunte din culisele industriei muzicale romanesti si compromisurile considerate necesare pentru a obtine succesul.

Pagina albumului gazduieste si o galerie foto care include aparitiile Danei din pictoriale, poze recente, precum si poze din arhiva personala.
Toti cei care se considera “altfel” sunt invitati pe www.apropo.ro sa accepte provocarea Danei si sa participe, upload-and o fotografie, la un concurs ce la poate oferi un moment de celebritate. Castigatorul va fi subiectul unui interviu luat chiar de Dana si care va fi postat pe blog-ul cantaretei.

“Acest album este dedicat tuturor celor care stiu sa viseze si care stiu sa lupte pentru visele lor. Le fac cadou acest album pe care il pot descarca gratuit de pe www.apropo.ro“, declara Dana Nalbaru.

Apropo.ro continua cu dubla lansare muzicala exclusiv online seria aplicatiilor oferite in premiera utilizatorilor romani printre care se numara primul email romanesc cu spatiu de stocare de 2 Gb, aplicatia de casatorii online, cea mai interactiva aplicatie de felicitari online care permite personalizarea acestora de la zero si multe alte servicii la fel de inovative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *