LifeStyle, MUZICA

Dan Helciug aduce muzici rafinate cu personalitate la CITY FM

helciug
Dan Helciug le va administra ascultatorilor CITY FM o doza completa de muzici cu personalitate sambata, de la ora 14:30 si in reluare marti, incepand cu ora 23:00. Dan va dezvalui amanunte in legatura cu iubirile sale platonice, le va impartasi ascultatorilor parerile lui despre femei, despre filmele de aventura, despre telenovele, despre stirile de la ora 17 si despre multe alte lucruri interesante.

Liderul trupei “Spitalul de urgenta” va recunoaste in fata lui Lucian Moga ca a facut compromisuri pentru a reusi sa ajunga din punct de vedere muzical acolo unde se afla acum. “Daca nu faci compromisuri, lumea care intr-adevar are un nivel peste medie din toate punctele de vedere, te intelege, dar, in schimb, celalalt procent, care e destul de mare, te desconsidera. Mi se intampla frecvent treaba asta”, spune Dan Helciug. “Suntem foarte multi in tara asta, care am putea sa facem mai mult” continua acesta frustrat.

Helciug se declara foarte multumit de componenta actuala a “Spitalului de urgenta”. El spune ca a adunat in jurul sau muzicieni foarte buni, cu care in decembrie 2005 a scos albumul “Alcool rafinat”. Titlul albumului vine de la faptul ca muzica este mai complexa – a pastrat haina comerciala, dar a pastrat continutul pieselor. Cu privire la acest lucru, Dan Helciug declara: “S-ar putea sa pierd o parte din publicul care e consumator de muzica facila si sa castig acel segment de ascultatori de muzica buna”.

Detalii pe frecventa CITY FM – 106.2 MHz si live pe Internet la adresa http://www.cityfm.ro.

One Comment

  1. Ai lasa-ma. Ce garcara are si asta in el. Auzi am sa pierd “facilii” si o sa ma descopere “intelighentzii”. Ba baiatule io zic ca in prima faza ar trebui sa devii matalutza mai putzin facil !
    Parerea mea. Andrei. 😉

Comments are closed.