Vedete

Dan Chisu: "Voi fi cel mai ravnit pensionar"

Prezent in emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, prezentata de Diana Munteanu, Dan Chisu i-a rugat pe jurnalistii invitati sa renunte sa mai scrie despre el ca este o persoana mondena si ca ar fi cel mai ravnit burlac din Romania.

“Nu am inteles niciodata de unde a venit aceasta titulatura? Iar daca va continua in acest fel, voi fi cel mai ravnit pensionar”, a declarat zambind Dan Chisu. Cat despre zona mondena, vedeta a spus ca nu mai participa la asemenea evenimente.

“Nu mai merg decat la evenimentele care ma intereseaza si la evenimentele pe care le organizez eu. Orice eveniment devine monden atunci cand atrage interesul general. Festivalul de film de la Cannes, de exemplu, este un eveniment monden, pentru ca vedetele care participa starnesc interesul presei.

Asta se intampla si la Berlin, ca sa nu mai vorbesc despre Oscar. Eu vreau sa ma retrag definitiv din zona asta mondena, pentru ca nu ma mai reprezinta de ceva timp. In 2007, spre exemplu, am participat doar la evenimentele mele, adica DaKino si Noaptea devoratorilor de publicitate, deci nu vad de ce as fi o vedeta mondena”, a adaugat Dan Chisu.

Pentru 2008, el are cel putin doua proiecte mari. Este vorba despre lansarea unui post de televiziune axat 100% pe arta culinara si travel si inceperea filmarilor pentru debutul sau cinematografic – filmul “Ursul”. Desi a fost respins la concursul CNC, Dan Chisu este mandru de scenariul sau.

“Sunt mandru ca acest scenariu a luat a doua nota din concurs. El a picat din cauza sistemului, care implica mai multe lucruri. Astea sunt regulile”, a mai spus viitorul regizor.

Revenind la statutul sau de cuceritor, Dan Chisu a declarat ca este un om implinit, adaugand insa ca sufera din cauza faptului ca nu are o familie.

“A fost o alegere asumata. Este greu sa gasesti pe cineva care sa-ti inteleaga pasiunile”, a spus el, refindu-se la desele calatorii exotice pe care le face pe mare. “Dan Chisu iubeste acum?”, a fost intrebarea Dianei Munteanu. Raspunsul a fost diplomat: “Da… Mai multe lucruri”.

Dan Chisu nu a vrut sa vorbeasca despre iubirile din viata sa, rezumandu-se la a spune ca “am iubit toate femeile pe care le-am iubit”.

In acest an, Festivalul DaKino va puncta cea de-a 18-a editie, o adevarata performanta pentru Romania.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *