LifeStyle

Dan Capatos, amenintat cu bataia

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Dimineaţa devreme“, difuzată de postul Antena 1, a declarat, în urmă cu câteva zile, că a primit ameninţări telefonice din partea lui Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătaru, prezentatoarea matinalului „Dimineaţa cu Răzvan şi Dani“. Pentru a afla mai multe amănunte şi a ne convinge că nu este vorba de un război mocnit între cele două trusturi, am contactat telefonic ambele părţi, scrie Atac.
Dacă ar fi să ne luăm după spusele lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Dimineaţa devreme“, acesta primeşte zilnic telefoane de ameninţare din partea unor necunoscuţi, care îi aduc la cunoştinţă să nu mai comenteze în emisiunea „Dimineaţa devreme“ relaţia dintre Andreea Spătar şi Ion Boschet. Capatos a lăsat să se înţeleagă că ameninţările telefonice „îl lasă rece“ şi a pornit un tir de acuzaţii la adresa lui Ion Boschet, pe care îl acuză că este o persoană din lumea interlopă cu palate, influenţă şi bani.

În aceeaşi zi, la diferenţă de câteva minute, Andreea Spătar, alături de cei doi colegii ai săi, intra în direct cu matinalul „Dimineaţa cu Răzvan şi Dani“. Uşor abătută, aceasta ne-a urat „Bună dimi“, celebrul salut al matinalului, şi apoi a încercat să evite camera de luat vederi care i-a avut în prim-plan mai mult pe Răzvan şi Dani. După patru zile, am decis să-i contactăm telefonic pe cei doi prezentatori implicaţi în scandal să vedem dacă, tărăboiul a fost stins. „Am vorbit cu Capatos. S-a rezolvat totul. A fost o neînţelegere pe care am clarificato. Eu îl cunosc pe Capatos şi pot spune că suntem prieteni, oarecum, însă el a înţeles greşit faptul că fostul meu iubit i-a telefonat“, ne-a precizat Andreea.

Mai multe pe site-ul Atac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *