Vedete

Dan Bordeianu dezvaluie teroarea din spatele telenovelelor

Actorul Dan Bordeianu a acordat un interviu in exclusivitate Danei Nalbaru pentru emisiunea “Vedetele se intreaba” de la B1 TV.

In acest interviu, Dan Bordeianu dezvaluie pentru prima data motivele care l-au facut sa renunte la rolurile din telenovele, recunoscand ca aceste aparitii nu l-au imbotit din punct de vedere financiar.

“Am obosit. Despre asta este vorba in telenovele sau in televiziune in orice proiect care are 200 de episoade. Eu am avut recordul de 32 de secvente inregistrate pe zi.

Orice om de film care aude chestia asta e pe jos, rade sau plange. Filmezi 10, 15, 20 de ore si nu mai esti capabil sa-ti faci meseria de actor.

Eu nu puteam sa spun nu”, spune Dan.

In cadrul aceluiasi interviu, el vorbeste si despre modul in care mediatizarea relatiei sale cu Adela Popescu a dus la despartire.

“Da, a facut mult rau, dar pe de alta parte aia era situatia. N-aveam forta sa facem altceva. Asta a fost sa fie.

Tocmai de aceea am hotarat ca de acum incolo sa nu mai fac niciun comentariu despre viata mea personala, in veci”, adauga el.

Pe parcursul interviului, Dan Bordeianu mai vorbeste despre relatia sa cu Dumnezeu, despre gatit si despre urmatorul proiect cinematografic pe care il va demara in aceasta vara.

Interviul poate fi urmarit la B1 TV in doua parti, pe 18 si respectiv 25 mai, de la ora 14.30.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *