LifeStyle

DAMAT da linia in vestimentatia business romaneasca

Joi, 30 noiembrie 2006, ora 20.00 s-a deschis, in premiera pentru Romania, primul magazin vestimentar, din lantul exclusivist DAMAT, dedicat barbatilor. Franciza DAMAT este adusa in Romania de omul de afaceri, de origine libaneza, Fadi Nasr, cel care a creeat si impus brandul ZIGGO HOUSE.
Magazinul DAMAT, ca peste tot in lume, este localizat in zonele de lux ale Capitalelor. La noi este deschis pe Calea Dorobantilor, nr.102-110.
Ca un furnizor de lux, serviciile si atmosfera din magazin nu vor fi mai prejos. Persoanele care vor face cumparaturi din magazinul DAMAT vor avea parte de servicii exclusiviste, demne de magazinele de elita din: Milano, Paris, New York sau Tokyo. Clientii vor fi serviti cu bauturi fine (sampanie, cognac, whisky) dupa preferinta, timp in care un manechin profesionist le va face prezentarea colectiei de business.
Inca de la intrare, clientii vor fi intampinati de o atmosfera calda, de personal specializat si pregatit sa ofere sfaturi calificate in materie de design vestimentar.
Trebuie mentionat ca in magazinul DAMAT, barbatii vor gasi o gama completa de vestimentatie de la pantofi, costume, cravate, camasi, paltoane, fulare, curele pana la bijuterii, creatii speciale marca DAMAT, gen butoni sau ace de cravata.
Piesa de rezistenta a evenimentului care a avut loc pe data de 30 noiembrie 2006, in cadrul magazinului, a fost lansarea: „Premiilor pentru Excelenta in vestimentatie”. Astfel cinci dintre cei mai chic oameni politici, personalitati publice, vedete, sportivi sau oameni de afaceri din Romania, vor fi rasplatiti pentru eleganta lor. Printre nominalizati se numara:Catalin Botezatu , Irinel Columbeanu, Cosmin Gusa, Gabi Balint si Adrian Bucur.
La eveniment va lua parte si presedintele ORKA GRUP din Turcia, precum si diplomati, politicieni, vedete, actori, oameni de afaceri romani si straini. Pe langa „Premiile pentru Excelenta in vestimentatie”, cei prezenti au putut urmari lansarea colectiei toamna-iarna 2006-2007, DAMAT, iar la final au luat parte la un cocktail.
Brandul DAMAT este varful de lance al imperiului vestimentar turcesc ORKA GRUP, din care mai fac parte marci precum: TWEEN si ADV.
Magazinul din Bucuresti este unic in toata istoria imperiului vestimentar fiind singura prezenta monobrand, dedicata numai DAMAT, costumelor barbatesti de clasa business. Deschiderea acestui magazin a costat peste 150.000 euro.
Brandul DAMAT este recunoscut in randul vedetelor de talie internationala: Michael Jackson sau Jose Murinhos fiind clienti fideli.
Creatiile vestimentare apartin lui David Bradshow, cel care a fost 15 ani consultant de stil la Vanity Fair, omul care a creeat Prada, Miu-Miu sau Jil Sander.
Deschiderea magazinului Damat de la Bucuresti face parte din valul de lansari simultane la nivel mondial, pe care ORKA GRUP le pregateste pentru aceasta iarna. Magazine Damat au fost deschise in aceasta perioada in Siria la Damasc, Arabia Saudita, Egipt in Alexandria, Iordania-Aman si chiar in Irak.
Shoppingul de lux nu va mai fi la fel, odata cu prezenta magazinului DAMAT in Bucuresti!

Pentru alte informatii:
Raluca Anghel, PR Executive A&M Pr Agency
Mobil: 0723.538.240
E-mail: raluca@am-pr.ro
www.am-pr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *