Evenimente, MUZICA

Dalma si Marius Moga – impreuna la Eurovision 2009

Saptamana trecuta a fost plina de emotii pentru Dalma. Brasoveanca s-a inscris pentru prima data la Eurovision. Piesa pe care a ales-o este o creatie a lui Marius Moga, compozitor care ii este si manager. Printre filmarile la Divertis Mall, concerte si repetitii, Dalma si-a facut timp pentru a discuta cu sustinatorii, pentru a raspunde la intrebarile lor si pentru a le asculta parerile si sfaturile. Pe site-uri, forumuri si chat-uri, “Love Was Never Her Friend” a avut feedback excelent. Apoi, vineri a venit vestea cea buna: juriul Eurovision a primit-o intre cele 24, cele mai bune, care pot reprezenta Romania la Moscova.

“Piesa asta a fost compusa aproape dintr-o suflare” – povesteste Dalma. “Eram cu Marius la studio. El a inceput o linie melodica, eu am venit cu sugestii. Dupa cateva ore, aveam melodia, textul si scenariul pentru videoclip! Este o piesa atat de speciala, ca o bijuterie, incat s-a lipit de mine din prima. Foarte rar mi se intampla sa imi placa ceva atat de mult. Toti cei care au ascultat-o au fost impresionati: unii au plans, altii au zambit, pe unii i-a pus pe ganduri, altii au devenit nostalgici…

Marius Moga m-a surprins pentru a treia oara cu o melodie geniala, iar eu am sa va surprind pe dvs. daca imi dati sansa sa reprezint Romania la Eurovision!”

“Love Was Never Her Friend” este o balada care vorbeste despre nevoia de dragoste si sacrificiile pe care le facem pentru aceasta. Vocea foarte speciala a Dalmei reuseste sa transmita emotii puternice in care fiecare dintre noi se regaseste iar siguranta interpretarii confirma aceste trairi. De altfel, acesta este si scopul declarat al artistei: “Imi doresc ca prin ceea ce cant si prin felul cum cant sa transmit senzatii, sentimente, idei. Sa nu las pe nimeni indiferent. Sa schimb macar pentru o secunda o particica din fiecare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *