AUTO

Dacia Sandero Stepway 2 – pentru ieșiri în natură

Stepway a fost un model de succes, acoperind jumătate din vânzările precedentei generaţii Sandero. Beneficiind de un design atrăgător, noua generaţie Sandero Stepway va seduce o clientelă diversă, aflată în căutarea unui vehicul plin de personalitate.

Noul Sandero Stepway beneficiază de o gardă la sol supraînălţată, care pune în valoare designul şi performanţele de cross-over ale noului model.

Modelul afişează o parte frontală complet nouă, în care se regăsesc atributele specifice versiunii – protecţii suplimentare, ornamente pentru proiectoarele de ceaţă, pasaje ale roţilor lărgite, jante de 16’’ Flexwheels, bare de pavilion longitudinale şi o nouă culoare disponibilă în exclusivitate, Bleu Azurite.

Un interior specific şi o gamă largă de echipamente
Noua Sandero Stepway dispune de o nouă ambianţă interioară specifică, ce oferă interiorului un aspect modern. Modelul oferă un echipament complet cu sistemul multimedia MEDIA NAV, aer condiţionat, regulator/ limitator de viteză.

Dacia Sandero Stepway 2
Dacia Sandero Stepway 2

Calităţi de cross-over
Asemenea noului Logan, noul Sandero Stepway păstrează platforma B0 a predecesorului său, recunoscută pentru confortul şi ţinuta sa de drum. Garda la sol supraînălţată, protecţiile faţă/spate şi ornamentele laterale conferă noului model atributele unui veritabil cross-over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *