AUTO

Dacia Logan merge la service

Dacia va realiza o operatiune de service – injectarea suplimentara de ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei – pentru modelele Logan Berlina produse pana la sfarsitul anului 2006. Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 In urma unor controale de rutina, Dacia a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina, scrie Wall-Street.
Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator).

“Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate” se arata in comunicatul Dacia.

Aceste dispozitii vor fi confirmate prin scrisori adresate clientilor vizati, a anuntat compania.

Dacia va proceda, de asemenea, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor, la un control anticoroziune si va efectua interventiile care se vor dovedi necesare, dupa cum este prevazut in carnetul de intretinere si in garantia anticoroziune de sase ani.

Dacia a vandut pe plan mondial peste 230.000 de automobile anul trecut, in crestere cu 17,4% fata de 2006, in timp ce vanzarile grupului Renault au avansat cu 2,2%, pana la peste 2,48 milioane unitati.

Astfel, in 2007 s-au vandut pe plan mondial 230.473 de automobile Dacia, in crestere cu 17,4% fata de cele 196.378 comercializate cu un an inainte.

Vanzarile de autoturisme Dacia au ajuns anul trecut la 217.130 de unitati, in urcare cu 17,7% fata de cele peste 184.000 vandute in 2006.

Sursa:  Wall-Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *