AUTO

Dacia Logan 2, Sandero 2 și Stepway 2 – lansarea oficială (poze)

Dacia a organizat ieri lansarea celei de-a doua generaţie a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Noul Logan este disponibil în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piaţa românească au fost lansate începând cu data de 9 noiembrie. Sandero 2 are un preţ de pronire de 6.990 euro (cu TVA).

Dacia Sandero 2
Dacia Sandero 2

Cele trei noi modele Dacia afişează un design robust şi atrăgător, prezentat în trei teme distincte – cea a eleganţei, în cazul noului Logan, cea a seducţiei, în cazul noului Sandero, şi cea a caracterului, în cazul noului Sandero Stepway. Confortul a fost îmbunătăţită datorită unor echipamente preluate de la modelele Lodgy şi Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum şi a limitatorului/regulatorului de viteză, care îşi fac apariţia în gama Dacia.

Dacia Logan 2 și Stepway 2
Dacia Logan 2 și Stepway 2

Sandero Stepway este mai accesibil decât predecesorul său pe majoritatea pieţelor. În România, modelul este disponibil la preţul de 10.800 euro (TVA inclus), cu motorizarea pe benzină TCe 90. În versiunea Diesel, modelul este disponibil la preţul de 12.200 euro (TVA inclus).

Dacia
Dacia

Galeria foto

Poze de la evenimentul de aseară.

[nggallery id=3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *