AUTO

Dacia Lodgy – oficial

Dacia a prezentat azi oficial Dacia Lodgy, o mașină de familie care mie îmi amintește de Scenic 🙂 Are versiuni cu 5 sau 7 locuri și vine cu garanție 3 ani.
Rămânând fidelă atributelor mărcii, Lodgy oferă un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile în premieră pentru Dacia. Designul său sugerează un spaţiu interior remarcabil până la al 3-lea rând de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri.

Dacia Lodgy
Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

Numele – Lodgy – care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale. Dacia Lodgy va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Dacia Lodgy
Dacia Lodgy

Lodgy Glace, o maşină de competiţie inedită
Cu ocazia celei de-a treia participări la Trofeul Andros, Dacia iese din nou din tipare, înscriind în cursă pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”. Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse.
Pentru informaţii referitoare la evoluţia competiţiei, puteţi accesa site-ul www.dacia.ro/trofeulandros/.

One Comment

  1. Orice ar scoate dacia ma lasa rece.Pâna nu înbunatatesc calitatea tablei nu mai am încredere în ei. O spun din experienta. Am cumparat un Sandero în 2008 si au în 3 ani desi am tinut-o DOAR în garaj aerisit ÎNCEPUT SA APARA PUNCTE DE RUGINA. Am consemnat si la ultima revizie dar au spus ca ASTA E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *