AUTO

Dacia Duster tuning

Elia AG a pregatit doua pachete de tuning pentru SUV-ul romanesc Dacia Duster, scrie Masini.ro. Duster va putea fi tunat intr-o versiune simpla, cu cateva modificari, si una avansata, cu schimbari substantiale. Dacia Duster, primul SUV romanesc, s-a lansat pe piata auto drept un campion la capitolul calitate-pret, avand in acelasi timp calitati off-road incontestabile.

Tunerii de la Elia AG au pregatit doua pachete pentru Dacia Duster. Primul se numeste “adventure kit”si este reprezentat printr-un bull-bar cromat care reda inscriptia Duster, alaturi de praguri laterale cu accente cromate. Pe langa acesst tuning simplu, Elia AG mai pune la dispozitie un pachet complet.

Kit-ul presupune jante de 16 inch sau 18 inch, o bara frontala redesenata, praguri laterale si o bara spate schimbate. Jantele de 18 inch sunt oferite in doua versiuni, una vopsita in negru si una argintie si costa 169 respectiv 185 de euro bucata. Mai mult, tuningul aduce ca noutate evacuarea cromata, bosaje mai pronuntate si inlocuieste farurile de ceata cu unele noi dotate cu LED-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *