LifeStyle

Curiozitati din psihologie

Oricine este curios sa se cunoasca mai bine pe sine dar sa-i cunoasca si pe ceilalti mai bine. De aceea, a fost lansat site-ul www.psiho.eu , un site care ofera o portita in plus, catre aceasta camera obscura dar atat de interesanta.

Daca nu stiati ca…
Cimpanzeii tineri au o memorie numerica mai buna decat persoanele adulte;
Ciocolata, sexul si frigul pot spori performantele intelectuale;
Surprinzator, dar conform ultimelor rezultate, zestrea genetica nu prea influenteaza IQ-ul;
Doar un strop de lamaie iti poate indica cine esti printr-un test inedit de personalitate;
Femeile se streseaza mai mult decat barbatii..dar de ce?
Tot femeile, dar cele cu trup de amfora, sunt mai destepte;
Comunicarea ne face mai inteligenti si potenteaza memoria s.a.m.d, puteti afla chiar si detalii despre aceste subiecte pe site.
Toate aceste curiozitati si plus multe altele sunt dezbatute in paginile site-ului www.psiho.eu.
Din articolele publicate pe site puteti afla care sunt ultimele cursuri, workshop-uri, conferinte, dezbateri, carti aparute, studii realizate in tara si strainatate din domeniul psihologiei dar si teorii sau teste ingenioase care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine.
Si pentru ca “In orice Eu exista o psihologie”, site-ul are si o rubrica dedicata curiozitatilor din domeniu, care ar putea incita si pe cei care nu sunt specialisti, ci doar interesati sa afle aspecte incredibile legate de om.

Psiho.eu se doreste a fi un spatiu pe web dedicat pasionatilor de psihologie. Psiho.eu reuneste articole legate de cele mai recente descoperiri, experimente, teste si studii in domeniu; lucrari (eseuri, referate, etc) care abordeaza teme din sfera psihologiei; evenimente importante pentru pasionatii de psihologie;
carti, reviste, alte publicatii si site-uri in domeniu, aparute recent sau care ofera un continut interesant;
curiozitati- care se vor referi la o psihologie mai putin stiintifica dar care fascineaza, la Om si laturile sale mai putin susceptibile a fi abordabile din punct de vedere stiintific
Persoana de contact:

www.psiho.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *