Stiri

Cuptorul Prezio de la Samsung, pentru gătire ultra rapidă

Samsung Electronics România lansează cuptorul încorporabil Prezio, care te ajută să economiseşti și energie, oferind două compartimente de gătit perfect izolate și funcția de curățare pirolitică. Modelul Prezio beneficiază de un design premium, din sticlă neagră, lucioasă, pentru a putea fi integrat în orice bucătărie modernă. Noul cuptor va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna iunie, la un preț recomandat de 2,999 lei.

Gătire simultană, pentru un plus de eficiență

Samsung Prezio permite gătirea în același timp a mai multor feluri de mâncare, fără amestecarea mirosurilor sau aromelor, prin intermediul celor două compartimente independente. Utilizatorii pot găti simultan orice preparate, de la o friptură delicioasă, la desert, la două temperaturi diferite. Mai exact, utilizatorii pot folosi fie unul dintre cele două compartimente, fie pe amândouă simultan, în funcție de volumul și cerințele speciale ale fiecărui aliment. În plus, sistemul inovator Twin Convection asigură o distribuție uniformă a căldurii, pentru o gătire uniformă indiferent de poziția recipientelor cu mâncare.

Operare intuitivă, pentru mese cu adevărat delicioase

Pentru situațiile în care utilizatorii nu sunt siguri de temperatura de preparare potrivită, Samsung Prezio oferă o gamă de meniuri care pot fi gătite automat. Astfel, utilizatorii trebuie doar să selecteze unul dintre meniurile predefinite, să ajusteze cadranul din panoul de comandă, iar cuptorul va porni conform setărilor optime pentru felul de mâncare ales.

Astfel, alimentele vor fi preparate corespunzător, indiferent de nivelul de experiență al utilizatorilor. În plus, cuptorul este echipat cu un ecran dual LED, ce oferă informații despre setările şi procesul de preparare, pentru mai multă comoditate și control complet asupra gătirii.

O capacitate mai mare, pentru posibilități nelimitate de gătire

Samsung Prezio oferă o capacitate totală de 66 l și poate fi împărțit în 2 secțiuni – una inferioară, de 32l și una superioară, de 30l – perfecte pentru meniuri diversificate, cu mai multe feluri de mâncare. În plus, interiorul fiecărui compartiment poate fi adaptat la spațiul necesar pentru gătirea fiecărui aliment, cu ajutorul rafturilor multiple. Rafturile pot fi scoase prin glisare pe șină și ajustate pe înălțime cu cea mai mare ușurință. În același timp, pentru mai multă comoditate, uşa cuptorului este foarte uşoară, putând fi închisă și deschisă fără efort.

Operare cu igienă maximă

Utilizatorii pot uita de grija curățării cuptorului. Prezio se poate curăța singur printr-o simplă apăsare de buton, prin intermediul tehnologiei pirolitice. Procesul presupune încălzirea cuptorului la o temperatură de 500°C și arderea tuturor depunerilor din interior, rezultate în urma gătirii. Procesul nu afectează în niciun fel funcționarea cuptorului și asigură o igienizare optimă a cavității. În același timp, ventilatorul integral de răcire menţine o temperatură scăzută pentru componentele panoului de control şi reduce temperatura ușii cuptorului, pentru a nu afecta piesele de mobilier din preajma acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *