Concursuri

CUPA NATIONALA A MAJORETELOR – CUPA MBTA Editia III si FESTIVALUL NATIONAL DE DANS

Asociaţia Naţională de Majorete MBTA-România în colaborare cu Federatia Romana Sportul pentru Toţi, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Bihor, Primăria si Consiliul Local Santandrei, DSJ Bihor vă invită în data de 30 – 31 Mai 2009 să participaţi la a III-a Ediţie a Cupei naţionale a Majoretelor, desfăşurată la Sala Sporturilor Santandrei , competiţie ce va desemna echipele care vor reprezenta România, în octombrie 2009, la Campionatul European din Croaţia.
IMPORTANT: – Vor putea participa la concursurile naÅ£ionale ÅŸi vor putea reprezenta România la competiÅ£iile internaÅ£ionale doar echipele înscrise în MBTA-România.
In paralel se desfasoara si FESTIVALUL NATIONAL DE DANS cu sectiuni care acopera toate genurile de dans practicate la noi in tara.

MBTA Romania – reprezentant al NBTA EUROPE pentru Romania.Obiect de activitate:organizarea de competitii pentru majorete la toate categoriile si sectiunile din regulament, stagii de pregatire pentru practicanti si antrenori, cursuri de formare si perfectionare arbitri, stagii perfectionare tehnici si manuire baston de twirling etc.
Scopul declarat: promovarea acestui fenomen la nivel national si recunoasterea majoretelor ca ramura de sport in Romania.

Club Sportiv MBTA – sediu-Oradea,str. Iuliu Maniu nr.42 ap.5,judetul Bihor.
Persoana de contact – d-ra Ioana Pele Director Tehnic tel: 0040743677767
Tel/Fax:0040359174682

www.mbta-majorete.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *