LifeStyle

Cupa Mondiala de Rugby 2007

Evenimentul „Open Wall” va marca începutul festivităţilor în satul „Rugby Town” din Place Trocadero din Paris. Nu vor fi neglijate nici celelalte oraşe gazdă. Sunt programate evenimente specifice în fiecare dintre satele în care sunt cazate echipele pe perioada Cupei Mondiale. O campanie publicitară la scară largă, care apelează la imaginea unor vedete precum Fabien Galthié şi Zinedine Zidane, a fost lansată pe data de 28 august, iar filmul principal va fi prezentat la meciul de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby 2007, din data de 7 septembrie. Conţinutul Cupei Mondiale de Rugby 2007 va fi accesibil, în exclusivitate, pe telefoanele mobile Orange şi multe alte programe exclusive, neoficiale vor fi disponibile pe Orange Sports, noul canal de sport pe Orange TV, începând tot cu data de 7 septembrie.

Sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby 2007, furnizor oficial de soluţii de telecomunicaţii şi deţinător exclusiv al drepturilor pentru telefonia mobilă în Europa, Orange îşi foloseşte întreaga expertiză pentru a ţine publicul la curent cu toate evenimentele pe durata competiţiei. Pentru clienţii Orange, vor fi disponibile servicii şi programe noi, astfel încât ei să poată participa din plin la acest mare eveniment.

„Open Wall” Orange: un perete cu mingi de rugby în inima Parisului

Cu „Open Wall”, Orange îi va uni pe cei vârstnici şi pe cei tineri în cadrul unui eveniment al cărui scop este celebrarea rugbyului şi a începutului competiţiei. Ridicat la fântânile Trocadero din Paris, „Open Wall” este format din 1000 de mingi de rugby portocalii şi negre şi are o înălţime de 6 metri. Acesta este cel mai mare perete din mingi de rugby realizat vreodată şi va putea fi văzut pe 7 şi 8 septembrie.

Pe data de 8 septembrie, Orange va organiza o „eliberare a mingilor” simbolizând începutul Cupei Mondiale de Rugby 2007 şi sute de mingi de rugby din acest perete vor fi împărţite copiilor la miezul zilei. Personalităţi din lumea rugbyului vor fi de asemenea prezente pentru a da autografe pe mingi.

Fidelă angajamentului său faţă de rugbyul profesionist (compania Orange este partenera Ligii Naţionale de Rugby din Franţa, a Federaţiei Franceze de Rugby şi a Echipei de Rubgy în XV a Franţei), dar şi faţă de cel amator, Orange speră că acest eveniment va contribui la comunicarea pasiunii sale pentru rugby şi la promovarea acestui sport ca un joc. Jucătorii tineri de la echipele de rugby de juniori sunt invitaţi în mod special să ia parte la acest eveniment.

Fabien Galthié şi Zinedine Zidane: când balonul oval face echipă cu cel rotund

Campania publicitară Orange, realizată de agenţia Publicis, are în centru doi jucători excepţionali ai sporturilor cu mingea: Fabien Galthié şi Zinedine Zidane!

Pentru a-şi ilustra promisiunea „Eşti parte din joc”, Orange a decis să aducă la viaţă experienţa uneia dintre personalităţile preferate ale Franţei: Zinedine Zidane. Aşadar, în aceasta campanie, Fabien Galthié îl va iniţia pe Zinedine Zidane în regulile jocului cu balonul oval.

În prima etapă a campaniei (cinci spoturi „teasing” de 15 secunde), Zinedine Zidane se pregăteşte pentru eveniment şi ne poartă în lumea rugbyului: ajunge în culise şi învaţă regulile şi principalele mişcări (drop-golul şi diferite forme de placaje). Într-o a doua etapă, el intră în pielea unui jucător de rugby şi joacă într-un meci de rugby, avându-l ca antrenor pe Fabien Galthié.

După aceste spoturi „teasing” (difuzate la televiziune între 28 august ÅŸi 6 septembrie), vor urma două spoturi de 60 de secunde fiecare: în primul spot, vor apărea Fabien Galthié ÅŸi Zinedine Zidane în drum spre meciul de rugby – acesta va fi difuzat doar o singură dată, înaintea meciului de deschidere FranÅ£a – Argentina; al doilea spot, care va avea ca subiect chiar meciul de rugby, va fi difuzat pentru prima dată în pauza aceluiaÅŸi meci ÅŸi pe întreaga durată a Cupei Mondiale de Rugby 2007.

Primele clipuri sunt deja disponibile la adresa www.orangerugby.fr.

Eşti parte din joc: cu Orange, trăieşte experienţa Cupei Mondiale pe toate planurile!

Evenimente în oraÅŸele gazdă…
Orange intră în legătură cu oraşele gazdă, pentru a transforma Cupa Mondială de Rugby 2007 într-o adevărată sărbătoare. În mod particular, compania Orange va fi prezentă în satele de rugby ridicate de municipalităţile din Toulouse, Nantes, Bordeaux, Lyon, Lens, Lille şi Paris. Aici, Orange va susţine demonstraţii ale serviciilor oferite, va prezenta programe de rugby pe telefoanele mobile Orange, prin Internet şi la televiziune, va organiza concursuri şi va oferi premii (mingi, tricouri semnate de componenţii echipei de rugby în XV a Franţei, bilete la meciuri, etc.).

Materiale pe toate mijloacele media, pentru toţi şi pentru toate gusturile!
Ca deţinător exclusiv al drepturilor pentru telefonia mobilă, Orange îşi va sustine clienţii să fie în miezul evenimentelor prin clipuri video, alerte MMS şi SMS şi un mini-site WAP oficial. Începând cu data de 7 septembrie, clienţii vor avea şi posibilitatea de a accesa rezumate ale celor mai bune momente după fiecare meci, analize zilnice, informaţii specifice despre echipele favorite, materiale speciale despre „Omul meciului”, tabele cu rezultate actualizate. Cu alte cuvinte, clienţii Orange vor beneficia de cele mai bune momente şi de informaţii esenţiale de la Cupa Mondială de Rugby 2007!

Pe lângă difuzarea de materiale oficiale, Orange cinsteşte jocul de rugby pe toate platformele mobile, Internet şi TV şi oferă tuturor suporterilor jocului cu balonul rotund, experţi sau novici, reportaje, transmisiuni, forumuri, jocuri şi evenimente de şi despre rugby. Aşadar, pe 7 septembrie, veniţi să ne întâlniţi:
– pe orange.fr, orange.co.uk ÅŸi orange.ro, ca să jucaÅ£i propriul joc Cupa Mondială de Rugby 2007 cu „Cupa Mondială Virtuală de Rugby de la Orange”, accesibil într-o versiune pentru mai mulÅ£i jucători;
– pe jds.orange.fr, „Jurnalul suporterilor” (The Supporters’ Diary), pentru a împărtăşi opiniile voastre despre rugby, impresiile ÅŸi emoÅ£iile cu mii de utilizatori de Internet ÅŸi personalităţi din lumea sportului ÅŸi a televiziunii (Emile N’Tamack, Natalie Dechy, Thierry Roland, etc.) ÅŸi câştigaÅ£i un bilet la una dintre semifinale;
– pe Orange TV, pentru a descoperi noul canal Orange Sports ÅŸi programe de rugby în premieră: „Fluier de arbitru” (Ref’s Whistle), „7 săptămâni în spatele uÅŸii” (Seven Weeks with Bernard Laporte), „Întâlnire cu experÅ£ii” (Meet the Experts), meciuri legendare de la ESPN, documentare despre XV-le francez, etc.

118 700 : informaţii internaţionale pentru vorbitori de limbă engleză şi un serviciu dedicat suporterilor de rugby. Cu ocazia Cupei Mondiale de Rugby 2007, 118 700, linia internaţională de informaţii, este acum în limba engleză, îmbogăţită cu servicii noi pentru suporterii de rugby străini. Astfel, turiştii pot obţine informaţii legate de competiţie: adresele stadioanelor, programul meciurilor, etc., dar şi informaţii mai practice, precum hoteluri, restaurante, baruri, discoteci, etc. situate în apropierea stadioanelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *