Evenimente

Cupa liceelor la street-dance revine in forta cu editia a doua

50 de licee din Bucureşti şi-au anunţat participarea la cea de-a doua ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance, ce va avea loc între 23 februarie şi 15 martie 2008, in Club Gossip.

Succesul inregistrat in randul liceenilor anul trecut, a intarit si mai mult convingerea organizatorilor de a transforma competitia intr-una de traditie. La cele 8 evenimente din cadrul “Cupei liceelor la street-dance 2007” au participat in total peste 3000 de elevi din 30 de licee bucurestene. La final, febra “street-dance-ului” nu a cuprins doar tinerii, ci si adultii.

Liceul castigator in 2007 , “I.L.Caragiale”, va preda anul acesta stafeta echipei care va dovedi, prin originalitatea si tehnica coregrafiei, ca merita cupa. In 2008, insa, se anunta o competitie mult mai stransa, intrucat numarul liceelor inscrise s-a marit la 50.

Acesta este inca un motiv de mandrie pentru organizatorii care si-au propus prin acest eveniment sa creeze o comunitate cat mai mare in randul tinerilor, care sa se exprime liber si original, folosind drept “instrument” dansul modern.

Ii asteptam pe toti iubitorii street-dance-ului, incepand cu 23 februarie, in club Gossip, unde alaturi si surprizele celei de-a doua editii, vor avea posibilitatea sa revada trupele Monkey Business si Effect.

In accepţiunea termenului “street dance” de astăzi, el înseamnă o formulă nonconformistă de exprimare a personalităţii tinerilor din toate culturile. A devenit un limbaj comun care, in loc de cuvinte, conţine miscări de dans. Iar acestea, introduse într-o coregrafie bine organizată, alcătuiesc “declaraţia” noii generaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *