Evenimente

Cupa Liceelor la Street Dance 2011

Intr-o atmosfera fara egal, sambata (5 martie) Cupa Liceelor la Street Dance 2011 si-a desemnat castigatorii din Bucuresti. Marele premiu a mers la trupa X-cess Crew – reprezentand Colegiul National Spiru Haret, in timp ce pe locul II s-au clasat liceenii din Colegiul National Gheorghe Lazar cu Lazar Crew, iar pe locul III liceenii din Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza cu trupa T.U.D.

Pentru ca in Bucuresti au participat 14 trupe – mai multe decat in oricare alt judet ce a organizat etapa locala proprie, juriul a trimis in Marea Finala Nationala sapte finalisti. Astfel, pe langa ocupantii primelor trei locuri, pe 12 martie capitala va fi reprezentata si de trupa Body Action (CN Ion Creanga), trupa Ice Drops (CN Matei Basarab), trupa The Puppetiers (CN Iulia Hasdeu) si de trupa Bones (Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza).

Vezi rezultatele finale ale etapei Bucuresti, le ei pe site.

Dupa un concert Amadeus ce a imbinat cu succes melodiile clasice cu acordurile incitante ale instrumentelor electrice, toate trupele participante au fost invitate pe scena pentru a primi din partea publicului o runda bine-meritata de aplauze, in asteptarea rezultatelor finale. Emotii, fair-play si lacrimi de bucurie… asa poate fi descrisa festivitatea de premiere ce a incheiat, sambata seara, etapa locala Bucuresti a Cupei Liceelor la Street Dance 2011!

Pe 12 martie, vor veni la Bucuresti si finalistii din Constanta si Brasov, desemnati tot in acest weekend in cadrul etapele locale judetene. Constanta va fi reprezentata de liceenii din Liceul Teoretic Ovidius, cei din Liceul Teoretic Decebal si cei din Colegiul National Mihai Eminescu, in timp ce din judetul Brasov vin Rize Crew (Colegiul Emil Racovita), Manifest Crew (Colegiul de Stiinte Agricole Grigore Antipa) si Amadeus (Liceul Teoretic Zarnesti) . In total, peste 25 de trupe se vor intrece in Marea Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance 2011.

Spectacolul continua, distractia continua… asa ca, daca esti licean sau pur si simplu iubesti dansul, pe 12 martie vino in Princess Club la evenimentul final al celei mai cool competitii intre licee!

http://www.cupaliceelor.streetdance.ro

One Comment

  1. Eu n-am apucat sa ajung, dar am auzit ca a fost super distractie. Castigatorii au primit si meditatii gratuite de la Aca-demia Group timp de o luna, parca. Ii invidiez – si eu am nevoie de meditatii si cred ca tot la Aca-demia voi apela cat de curand. Vin examenele :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *