Stiri

Cumpara valabilitate pentru cartela pre-pay Connex Vodafone

Mai mult de 20.000 de utilizatori ai Cartelei Connex au ales noua optiune „Cumpara valabilitate” in numai doua saptamani de la lansare.
„Cumpara valabilitate” vine in ajutorul clientilor serviciilor preplatite atunci cand acestia au nevoie sa comunice, dispun de credit dar cartela SIM se afla in perioada de gratie.
Serviciul propune doua optiuni tarifare – 1 USD pentru o extindere a valabilitatii de 5 zile, sau 2 USD pentru o extindere a valabilitatii de 15 zile.

Orice utilizator al Cartelei Connex poate cumpara valabilitate, indiferent daca se afla in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie.

Clientii pot utiliza serviciul „Cumpara valabilitate” apeland gratuit *120#. Pentru a folosi acest serviciu, clientii Cartelei Connex trebuie sa dispuna de un credit initial de cel putin 1.5 USD. Ei pot cumpara valabilitate de doua ori intre doua reincarcari.

PCForum.ro

Comenteaza aici!

One Comment

  1. Interesanta jmecheria asta. Uite io nu stiam. Sigur cam scumputz. Insa avantajos daca ramai cu bani pe cartela dar fara valabilitate !

Comments are closed.