LifeStyle

Cum scapi de stres cu ajutorul plantelor

Ai o munca solicitanta? Un sef mereu nervos si cu vocea mai puternica decat ar fi normal? Ai probleme in casnicie sau copilul tau chiuleste si ia note proaste? Stresul provoaca insomnii, iar atunci cand cu greu vine Mos Ene, tot el aduce si cosmaruri. Devii mai irascibil, iti scade capacitatea de concentrare si, in cazuri mai rele, iti aduce si un ulcer de toata frumusetea.

Afla cum poti scapa de nervi si de stres in numarul noua al revistei Hortipedia, care iti propune cateva retete de ceaiuri calmante si de dezintoxicare. Tot aici mai poti citi despre cum facura oltenii rost de un desert ca la arabi, te inspiri in amenajarea unei gradini verzi chiar in spatiul mic de pe balcon si afli cum se impaca o fripturica la gratar cu jeleul de trandafiri.

‘Am ales o revista de gradinarit online pentru ca, din pacate, publicatiile similare din Romania nu au o prezenta satisfacatoare in acest mediu’, a declarat Dragos Serban, editor Hortipedia.

‘Exista nenumarate situri cu plante, dar foarte putine sunt generatoare de continut de calitate. Cititorul din acest domeniu este exigent iar noi ne-am adaptat cerintelor’, a continuat Serban.

Desi revista www.hortipedia.ro apare o singura data pe luna, realizatorii revistei online sunt implicati si in alte proiecte din domeniul presei specializate. Ei realizeaza o emisiune saptamanala dedicata plantelor la Radiolynx.ro si colaboreaza cu mai multe edituri si situri de horticultura.

Hortipedia.ro este prima revista de gradinarit cu aparitie exclusiv online. Apare lunar si contine informatii despre plantele de apartament sau de gradina, dar si retete delicioase sau cocktailuri exotice.

www.hortipedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *