LifeStyle

“Cum sa vorbesti cu adolescentii” de Richard Heyman la editura Lucman

Cum sa vorbesti cu adolescentii?Dacă bărbaÅ£ii sunt de pe Marte, iar femeile, de pe Venus, adolescenÅ£ii vin din cu totul alt univers – sau, cel puÅ£in, ne dau deseori această impresie. Citind “Cum să vorbeÅŸti cu adolescenÅ£ii”, vei descoperi modalităţi surprinzător de uÅŸoare de a păstra canalele de comunicare deschise pe parcursul anilor furtunoÅŸi ai adolescenÅ£ei.
Richard Heyman, profesor de comunicare ÅŸi educaÅ£ie la Universitatea Calgary, te îndrumă în abordarea celor mai importante subiecte de discuÅ£ie cu care se poate confrunta părintele unui adolescent. Organizat alfabetic, de la „Alegeri” la „Violenţă” ÅŸi cu numeroase exemple din viaÅ£a reală, acest ghid plin de înÅ£elepciune îţi pune la dispoziÅ£ie:
• cuvinte şi fraze utile;
• modalităţi de a adresa întrebări importante;
• tehnici pentru deschiderea conversaţiilor;
• strategii menite să-i ajute pe adolescenţi să-şi cumpănească bine
acţiunile şi consecinţele acestora;
• cele mai eficiente moduri de a oferi sfaturi.
Vei găsi, de asemenea, un inventar de autoevaluare a abilităţilor tale de a comunica, precum şi cinci principii de comunicare cu ajutorul cărora îţi vei putea păstra în termeni buni relaţia cu copilul tău, pe parcursul adolescenţei şi până la vârsta adultă.
Dacă simţi că în relaţia cu copilul tău adolescent se acumulează tensiuni pe care nu ţi le doreşti, dacă ai impresia că nu mai ştii cum să te descurci cu el, această carte este ajutorul pe care-l aşteptai!
Pret 21 RON.
www.edituralucman.ro