CARTE BUNA, LifeStyle

Cum sa devii “milionar peste noapte”

Milionar peste noapte, de Mark FisherTrăim în secolul vitezei, în jurul nostru se petrec schimbări într-un ritm alert, ne bucurăm de facilităţile oferite de noile tehnologii, comunicăm cu persoane situate la mii kilometri depărtare, ne conectăm la Internet unde avem resurse infinite şi totuşi cea mai mare parte a oamenilor trăiesc în sărăcie, „se mulţumesc” cu o viaţă modestă.
Ce ne ţine departe de o carieră de succes? Ce ne ţine departe de o viaţă plină de bogăţii? Ce bariere există în faţa noastră în situaţia în care absolvim cele mai bune şcoli, avem cei mai buni profesori, ne mândrim cu diferite talente? De ce nu reuşim în domenii pe care le-am studiat intens, de ce nu reuşim cu toate că acţionăm în conformitate cu învăţăturile primite?
„Raţiunea şi logica sunt absolut necesare pentru a atinge succesul, dar nu sunt şi suficiente. Ele sunt nişte simple instrumente, nişte slujitori. Din păcate, de multe ori devin principalele obstacole în calea marilor realizări, care nu pot fi atinse decât de către cei care cred cu convingere în puterile nelimitate ale minţii”, susţine Mark Fisher, autorul cărţii Milionar peste noapte, lansata de editura Mix.
„Secole la rând, toţi marii gânditori ai umanităţii au afirmat că cea mai mare limitare pe care şi-o poate impune omul şi implicit principalul obstacol în calea obţinerii succesului, este propria minte. Dilată-ţi limitele minţii, iar limitările vieţii se vor dilata la rândul lor. Condiţiile exterioare ale vieţii tale se vor schimba ca prin farmec.”
Imbinând cu măiestrie filozofia antică şi tehnicile moderne de făcut bani, cartea te învaţă cum să devii bogat fără să renunţi la valorile tale spirituale.

Mai multe detalii pe www.edituramix.ro

One Comment

  1. Autorul acestei cărţi ne oferă un sfat esenţial: „Subconştientul este un sclav care te poate domina, din cauza puterii sale excesive. El este însă orb, aşa că va trebui să înveţi să-l păcăleşti.” „Chiar dacă formula ţi se pare simplă, sau chiar simplistă, vreau să-ţi spun că este cel mai puternic secret de pe suprafaţa pământului. Îţi readuc aminte primul paragraf din Biblie: „La început a fost Cuvântul”. Autosugestia joacă un rol important în viaţa noastră. Dacă nu accepţi acest lucru, ea va acţiona împotriva ta. Dacă te vei decide însă să o foloseşti în beneficiul tău, imensa sa putere îţi va sta la dispoziţie.”

    „Cu toţii suntem influenţaţi zilnic de diferite sugestii interioare şi exterioare. Monologul interior pe care îl rostim cu toţii ne modelează viaţa. Unii oameni îşi repetă continuu că nu vor cunoaşte niciodată succesul deoarece provin din familii sărace, sau din cauza unor eşecuri peste care nu pot trece. Din cauza acestei atitudini, ei trec din eşec în eşec, nu pentru că nu ar avea calităţile necesare pentru a reuşi, ci pentru că asta este imaginea pe care şi-au construit-o despre sine. Mintea umană este mult mai puternică decât cred oamenii de rând. Adu-ţi aminte de cuvintele lui Cristos: „Credinţa poate mişca munţii din loc”.”

Comments are closed.