LifeStyle

Cum putem influenta pretul hainelor care ne plac?

Intra acum www.garderoba.ro pentru a vedea si vota hainele care ti-ar placea sa le ai in garderoba. Primele 3 produse cele mai votate vor primi la lansare o reducere de 15% . Voteaza si scade pretul produselor preferate.

Ti-am pregatit o colectie de haine senzationala, marca Otto Hermann, pe care o poti vedea acum in exclusivitate pe Garderoba.ro
Incepand cu data de 25 februarie vei putea sa-ti innoiesti Garderoba cu hainele care iti plac cel mai mult. Pana atunci insa poti sa scazi pretul acestora votand produsele prezentate.
Primele 3 produse cele mai votate vor primi la lansare o reducere de 15%. Mai multe voturi, mai multe sanse sa scazi pretul produselor care iti plac. Invita-ti si prietenele sa voteze.

Garderoba.ro este un site care se dreseaza femeilor puternice si hotarate pentru care am reusit sa combinam simplitatea cu eleganta, stilul modern cu cel clasic pentru a se putea regasi in hainele noastre. Punem accent pe materiale si croiala pentru a oferi clientelor noastre confort, comoditate maxima.

www.garderoba.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *