Cum petrec vedetele Sărbătorile de iarnă?

Pentru cantăreţi, cei mai mulţi bani se fac în perioada Sărbătorilor de iarnă. Unii dintre ei ajung să aibă chiar şi opt-nouă concerte într-o singură seară. Alţii aleg să renunţe la beneficiile materiale şi să petreacă în mod tradiţional, alături de prieteni sau de familie. Iar alţii se relaxează culegand roadele după un an întreg de muncă. Cert este că toate persoanele publice îşi doresc pentru anul următor atat succes pe plan profesional, cat şi să fie împliniţi în viaţa personală.

Cătălin Botezatu: “Eu deja am început vacanÅ£a de Crăciun. Acum mă aflu înr-o cabană, la Bran, împreună cu 10 prieteni, la cabana unuia dintre ei. Stăm cateva zile, după care, în aceeaÅŸi gaÅŸcă, mergem să petrecem Revelionul în Bali. Sunt foarte fericit, deÅŸi, de Sărbători eram tot timpul trist, din cauză că eram singur. Acum lucrurile s-au schimbat, am fost optimist ÅŸi a răsărit soarele ÅŸi pe strada mea, din acest punct de vedere. Este pentru prima oară cand am tot ce-mi doresc. Anul acesta a fost, probabil, cel mai bun an pentru mine. Am avut foarte multe realizări pe plan profesional ÅŸi acum mă simt bine ÅŸi în plan personal. Pot spune că sunt fericit. Pentru anul viitor îmi doresc să fiu la fel de fericit ca acum.”

Elena Gheorghe: “Crăciunul este o sărbătoare foarte importantă pentru mine ÅŸi, ca în fiecare an, o petrec în familie. Crăciunul este, după părerea mea, o sărbătoare de familie, pe care o petrec în mod tradiÅ£ional. Nu voi fi numai cu familia, vor veni la noi ÅŸi finii noÅŸtri, va fi o masă îmbelÅŸugată, vom canta colinde. Revelionul mi-l petrec pe scenă, cântand în ÅŸapte locuri diferite din BucureÅŸti. Pentru anul viitor îmi doresc multă sănătate ÅŸi forţă de muncă.”

Mihai Trăistariu: “Avand în vedere că sunt singur ÅŸi nu am o relaÅ£ie în prezent, am ales să-mi petrec Crăciunul pe scenă. ÃŽn trei zile, am cinci specatcole în zona Moldovei, iar de Revelion voi concerta în BucureÅŸti ÅŸi în Grecia. Pentru anul viitor îmi doresc foarte mult succes pe plan profesional, în special în afara ţării, acolo unde mi-am dorit întotdeauna să ajung să fiu cunoscut. Mi-aÅŸ mai dori o familie ÅŸi chiar un copil, însă nu am găsit încă femeia potrivită. Poate anul viitor…”

Pavel Stratan: “Voi încerca să-mi petrec Sărbătorile atat alături de fanii mei, cat ÅŸi împreună cu familia. Azi plec la Piatra NeamÅ£, împreună cu soÅ£ia ÅŸi fiica mea, unde voi susÅ£ine un concert. Apoi ma întorc în BucureÅŸti, unde voi avea din nou un spectacol într-una dintre PieÅ£ele din oraÅŸ. Tot aici îmi voi petrece ÅŸi Revelionul. De fapt, eu petrec sărbătorile de iarnă de două ori. La începutulu lunii ianuarie voi merge la familia mea, la ChiÅŸinău, pentru că acolo, Crăciunul ÅŸi Revelionul se sărbătoresc după calendarul vechi.”

Andreea Bălan: “ÃŽn această perioadă am concerte aproape în fiecare zi, iar pe 25 probabil că voi fi împreună cu familia. ÃŽncă nu ÅŸtiu sigur dacă o să merg la PloieÅŸti sau o să vină mama la mine. De Revelion am concerte la HarÅŸova ÅŸi în BucureÅŸti. Pentru anul viitor, îmi doresc foarte mult ca albumul meu să se vandă ÅŸi îmi mai doresc să iau licenÅ£a, avand în vedere că sunt în ultimul an la facultate.”

Curentul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *