Evenimente

Cu Bicicleta la Piata

Asociatia “Bate saua sa priceapa iapa” si magazinul de biciclete veloteca.ro au organizat sambata dimineata un eveniment cu bicicleta la piata, la Targul Taranului. Intalnirea a fost la Bursa de Marfuri Creative, langa Piata de Flori Cosbuc / Uranus, pe Calea Rahovei 196 A unde se aduna acum in fiecare weekend producatori locali din diferite regiuni de pe harta gastronomica a Romaniei.

Poti cumpara biciclete de cumparaturi. Biciclete gospodine, harnice, eficiente. Sau accesorii de piata si de bagaj.

Asociatia “BateSaua” promoveaza traditiile cultural-artistice prin intermediul turismului in sa. Mai exact, propunem plimbari calare, in saua bicicletei sau a calului, pentru a vizita tot ce are tara asta (lumea asta) mai frumos. Din mosi stramosi. Pentru a VEDEA, ASCULTA sau GUSTA bunatatile traditionale ale poporului roman. Detalii la:
www.targultaranului.ro
Altfel se vede lumea, de sus din sa :)!

Aceste plimbari fac parte din programele campaniei VELORUTIA. O REVOLUTIE PE DOUA ROTI, prin care BateSaua isi propune sa introduca bicicleta in viata de zi cu zi a bucurestenilor si romanilor in general. Agenda campaniei cuprinde programele: CU BICICLETA LA SCOALA, CU BICICLETA LA SERVICIU, CU BICICLETA LA CUMPARATURI, CU BICICLETA LA MUZEU.

NU este nevoie sa plecam in vacanta sau concediu, pentru a ne bucura de contactul cu spatiul rural sau culinar traditional. Iata: sunt suficiente 2-3 ore intr-o dimineata de weekend in care am renuntat la shoppingul de mall sau de hypemarket. Putem pedala, ne putem aproviziona, putem socializa intr-un context special, ne putem face prieteni printre taranii romani care au nevoie de incurajarea noastra pentru a continua sa produca branza, cas, pastrama sau bors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *