LifeStyle

Cu 2% mai mult pentru educatie

Asociatia ASCENDENT deruleaza in prezent campania “Cu doi la suta mai mult pentru educatie”. Aceasta actiune urmareste atragerea de fonduri prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit al persoanelor fizice dornice sa sprijine proiectele educationale ale asociatiei, proiecte adresate copiilor ce invata in scoli din judetul Ilfov.
“Cu doi la suta mai mult pentru educatie”, Asociatia ASCENDENT va oferi posibilitatea unui numar mai mare de copii din mediul rural, aflati sau nu in dificultate, sa se foloseasca de joc pentru a invata. In viziunea Asociatiei ASCENDENT, invatarea este o reusita cand se bazeaza pe simplu, natural si frumos.

Metodologia de lucru din centrele educationale pentru copii scolari din localitatile Copaceni si 1 Decembrie/judetul Ilfov, are la baza invatarea prin joc si pune accent pe dezvoltarea personalitatii copilului. Asociatia ASCENDENT si-a propus sa valorifice metodele specifice animatiei socio-educative in construirea programului educational, majoritatea activitatilor fiind realizate in jurul unor ateliere creativ-ocupationale. Centrul educational este un proiect care urmareste sa aiba o relatie directa cu scoala si sa complementeze (si nu sa inlocuiasca) atat activitea didactica a profesorilor, cat si rolul educational al parintilor.

Informatiile de identificare ale Asociatiei ASCENDENT ce trebuie completate pe declaratia (200) de venit sau pe formularul 230 sunt:
Nume : Asociatia ASCENDENT
Cod fiscal : 13396684
Cont IBAN : RO93 RNCB 0084 0107 8369 0001

Declaratia de venit 200 sau Formularul 230 precum si alte informatii suplimentare privind proiectele noastre le puteti gasi pe site-ul www.ascendent.org.ro

Aceasta campanie este parte a programului “Sprijiniti copiii sa invete”, un program de strangere de fonduri care isi propune implicarea persoanelor fizice in sustinerea proiectelor Asociatiei ASCENDENT (prin actiuni de voluntariat, realizarea de donatii in urnele de donatii ale asociatiei amplasate in magazine si redirectionarea a doi la suta din impozitul pe venit).
Telefon: 0723 245642
Email:
Adresa web: http://www.ascendent.org.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *