Despre copii

Cu 2% din impozitul tau, te alaturi lui Szoby Cseh si micilor GLADIATORi

Decizia e a ta. Poti controla in mod direct macar 2% din impozitele pe care oricum le dai la stat. Directioneaza-i spre Asociatia GLADIATOR si ajuta-ne sa VINDECAM MORALITATEA si HANDICAPUL unor copii fara alta sansa. Printr-o metoda originala si spectaculoasa, copiii si tinerii saraci, cu probleme de integrare sociala, de delincventa juvenila sau cu handicap psiho-motor sever devin oameni de nadejde, intr-un program unic in Romania, cu rezultate dovedite si impresionante! Problemele grave ale comunitatii din care faci parte nu dispar daca le ignori. Pot ajunge sa te afecteze chiar pe tine. Schimba ceva, cu 2%!

Asociatia GLADIATOR si-a extins activitatea, derulata in prezent pe doua directii:
– Programul social GLADIATOR pentru copii saraci, cu scopul prevenirii si combaterii delincventei juvenile
– Programul-metoda pentru copii cu handicap psiho-fizic.

1. Programul GLADIATOR este un demers inedit si spectaculos prin continut si rezultate, initiat in 2005, in baza unui studiu stiintific propriu, de catre Szoby Cseh (desemnat cel mai bun cascador din Europa in anii 80, conf. univ. la UATC Bucuresti). De 4 ani, programul isi implineste misiunea aparte, ajungand la mintile si discernamantul greu incercate ale copiilor fara posibilitati materiale, orfani sau din familii dezorganizate, lipsiti de adapost sau cu handicap, inclusiv cei cu probleme de violenta si delincventa juvenila. Din aproape 400 de copii pe care i-a rulat, GLADIATOR a reusit performanta unei rate de succes de peste 90% in evitarea revenirii in zona delincventei.

Metoda originala consta in canalizarea energiei de baza a acestor copii intr-o directie pozitiva, transformand chiar si violenta in sarguinta si munca de echipa, prin exercitii judicios selectionate din: escalada alpina, gimnastica acrobatica, scrima, arte martiale, improvizatie scenica si elemente de cascadorie. Copiii dobandesc si o perspectiva ocupationala pentru alpinism utilitar, cascadorie cinematografica, sport de performanta, activitati militare profesioniste etc. Dintre primii seniori ai programului, un tanar orfan institutionalizat a fost admis in 2008 la Facultatea de Aeronautica si la Facultatea de Management! Prin munca celor 7 instructori, personalitati ale fiecarui sport, GLADIATOR este un model de succes, cu specific unic in Romania, preluat ca etalon de bune practici in tari precum Franta!

2. Programul-metoda pentru recuperarea copiilor institutionalizati cu handicap psiho-fizic are la baza o metodologie similara, dar adaptata nevoilor speciale ale beneficiarilor sai. Programul are rezultate uimitoare, reusind sa le aduca acestor copii o crestere majora a independentei motrice si o reducere vizibila a handicapului fizic si psihic, comparativ cu stadiul in care se aflau la intrarea in program. Li se ofera astfel o sansa la o viata aproape normala, in limita posibilului. Dar limita poate fi atat de generoasa, daca ii ajutam. Acest program a dovedit!

Ambele programe ar putea fi extinse la nivel national, daca am avea sprijin. Solicitari primim foarte multe. Insa singurele autoritati care au inteles sa ajute concret programul sunt numai Primaria Sector 3 si DGASPC Sector 3. Contributia ta va fi binevenita!

Daca vrei sa te implici, completeaza pe formularul 230, in rubricile destinate beneficiarului a 2% din impozitul tau, datele fiscale ale Asociatiei GLADIATOR indicate mai jos. Si nu uita sa iti depui formularul la Administratia Financiara pana la 15 mai!

Asociatia GLADIATOR
Cod Unic de Inregistrare: 17232927
IBAN: RO81RNCB0074029215240001
(deschis la BCR Decebal)

Multumim!

Gasesti detalii despre GLADIATOR si la www.doilasuta.ro
Poti vedea reportaje video de la antrenamentele copiilor la www.asociatiagladiator.ro
Afli mai multe despre cariera si competentele lui Szoby Cseh la www.szobycseh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *