LifeStyle

Cristina Rus, un nou hit

Carismatica artista Cristina Rus a inceput campania de promovare a noului extras pe singleCristina Rus de pe albumul “O viata”.

Acesta se intituleaza “Prea tarziu”, iar videoclipul (care se afla deja pe posturile TV de specialitate) a fost regizat de tanarul, dar talentatul, Iulian Moga.

LOCATIE SI DURATA: Filmarile s-au desfasurat pe platourile studioului Kodak (Bucurestii Noi), si au durat 24 de ore fara intrerupere. Cele trei decoruri diferite, special amenajate pentru “Prea tarziu”, au ajutat la crearea unei atmosfere unice.

ECHIPA: Pentru realizarea acestui proiect, Iulian Moga a colaborat cu echipa de productie a lui Dragos Buliga.

DIVERSE: Momentele coregrafice care au adaugat un plus de dinamism videoclipului au fost asigurate de echipa de streetdance Trouble.

INTAMPLARI: Desi filmarile s-au derulat fara incidente neprevazute pentru artist sau membrii echipei, a avut loc totusi un episod neplacut. Protagonistul acestuia a fost managerul artistei, care, venind spre studio pentru a superviza proiectul, a fost implicat intr-un accident de masina. Accidentul, din fericire, nu a avut urmari grave.

Sursa: Cat Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *