Vedete

Cristina, Nick si Daria parasesc Megastar 3

In ultima saptamana, tensiunea a crescut in randul concurentilor, acest lucru datorandu-se si faptului ca Megastar 3 se apropie de mare finala, iar miza este mare, un contract cu Universal Music Romania si un premiu in valoare de 60.000 de Euro, pus in joc de Prima TV.
In cea de-a cincea finala Megastar 3, concurentii au interpretat piese de pe coloana sonora a unor filme animate, produse de Disney, precum “Singing in the rain”, “Jungle Book”, “Lion King” sau “Ghost”.

De aceasta data, competitia a fost deschisa de Laura, Raluca si Jo, pe scurt Pepper Girls. Cele trei au interpretat piesa “Bear necessities”. Despre prestatia lor, juriul a spus ca au intrat bine in personaje si s-au jucat frumos. In plus, au devenit un grup din ce in ce mai inchegat, drept pentru care au primit 37 de puncte.
A urmat in concurs trupa Buzz, formata din Claudiu, Mihai si Amir, care au cantat piesa “I just can’t wait to be king”. Desi Amir a arata ca mai are de invatat la canto, acesta a demonstrat ca la coregrafie si atitudine scenica sta mult mai bine decat colegii lui. Cu toate acestea, Virgil il considera veriga slaba a grupului, insa Adrian Despot si domana Aura Urziceanu sunt de parere ca merita incurajat, asa ca Buzz a primit 35 de puncte.

S.I.N.G., grupul format din Andi, Alex si Ravan, s-a prezentat in concurs cu piesa “Unchained melody”, din filmul “Ghost”. Cei trei finalisti au reusit sa impresioneze juriul si publicul deopotriva. Chiar daca lui Razvan i s-a reprosat ca “a gatuit notele”, Andi a primit calificativul de “extraordinar”, pentru care au fost notati cu 37 de puncte. Trupa S.I.N.G. s-a clasat pe primul loc si in preferintele celor de acasa, fiind cea mai votata din competitie.
Dupa ce data trecuta au reusit sa scape de eliminare, Loredana, Mihaela, Deea si Brigitta, Alien Kitten de la Megastar 3, au intrat acum in competitie gata sa cucereasca juriul si publicul, cu piesa “Lion sleeps tonight”. Din pacate, concurentele au fost acuzate ca au exagerat, ca
s-au jucat prea mult si au cantat fals, drept pentru care nu au primit decat 33 de puncte din partea juriului.

Dupa prestatia slaba din prima editie, Cristina, Nick si Daria au reusit doua saptamani la rand sa se claseze pe primul loc in preferintele publicului. De aceasta data ei au cantat piesa “Singing in the rain” care, se pare, ca nu le-a purtat noroc. Juriul a fost de parere ca mai au mult de lucrat la partea vocala, dar a apreciat faptul ca sunt haiosi si au un farmec aparte care, pana acum, i-a salvat.
Nici publicul nu s-a aratat mai incantat de interpretarea lor. In urma voturilor, trupa Sugadaddy & The Kitty Cats au intrat la duel cu grupul Pepper Girls, format din Laura, Jo si Raluca.
Pentru departajare cele doua trupe au cantat piesa “Mamma Mia”, a formatiei ABBA. In urma prestatiei lor, juriul a decis ca Laura, Raluca si Jo sa ramana in concurs, in defavoarea grupului format din Cristina, Nick si Daria.
Aflata sub aripa Universal Music Romania, trupa Deep Central a fost invitata, in premiera intr-o emisiune de televiziune, sa destinde putin atmosfera tensionata de la Megastar 3. George si Doru au propus publicului un sound electric modern si elaborat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *