Evenimente

CRISTINA NICHITA se implica in campania LIGHT IT UP BLUE pentru autisti

În semn de solidaritate cu comunitatea internaţională, Cristina Nichita se alatură campaniei „LIGHT IT UP BLUE” pentru autişti, ce marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită pe 2 aprilie. La iniţiativa creatoarei de modă, clădiri importante din Iaşi se vor ilumina în albastru, vineri, 1 aprilie, ora 20.00, alături de magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iulius Mall şi Str. 14 Decembrie.

Campania “Arata ca-ti pasa”
Premiată de revista Avantaje cu titlul Femeia Anului 2010 pentru Implicare şi Responsabilizare Socială, ea insăşi mamă a unui copil cu autism, Cristina Nichita continuă cu dăruire să se implice în problematica copiilor cu autism din comunitatea ieşeană, în încercarea de a schimba statutul acestor copii şi de a învinge ignoranţa semenilor. Pe 1 şi 2 aprilie 2010 vitrinele magazinelor NICHI CRISTINA NICHITA vor transmite la unison mesajul de conştientizare, alături de clădirile Primăriei Municipiului Iaşi, Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Universităţii De Medicina şi Farmacie „Gr. T. Popa”şi Universităţii Petre Andrei. Special pentru evenimentul „Arată că-ţi pasă” organizat în seara de 1 aprilie de către ANCAAR la Iaşi, creatoarea de moda a pregătit şi o colecţie denumită simbolic „LIGHT IT UP BLUE”, banii obţinuţi din vânzarea acesteia urmând a fi donaţi filialei ieşene a asociaţiei ANCAAR pentru amenajarea Centrului de Zi pentru Autişti din Iaşi.

Iniţiativa face parte dintr-o acţiune internaţionala de folosire a culorii albastru în încercarea de a atrage atenţia asupra autismului. Clădiri importante din America de Nord şi din lume -inclusiv Empire State Building din New York City şi Turnul CN din Toronto, Canada, îşi vor aprinde luminile albastre pentru conştientizarea autismului şi pentru a atrage atenţia asupra zilei de 2 aprilie şi a importanţei ei.

In Iasi, evenimentul va fi marcat si de organizarea celei de-a treia editii a campaniei “Arata ca-ti pasa” de catre ANCAAR si a unei seri caritabile de strangere de fonduri pentru dotarea si utilarea unui centru de zi pentru autisti.

Pe 1 si 2 aprilie vă invităm să purtaţi albastru, să decoraţi în albastru şi să vă gândiţi la albastru!

Haideţi să aprindem împreună lumina albastră pentru autism!

Despre NIKY
NICHI CRISTINA NICHITA este un brand consacrat de vestimentatie eleganta pentru femei care asigura un look business-elegant femeii cu pretentii ridicate. Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA inspira un mod de a te imbraca stilat si versatil, potrivit pentru toate femeile: de la functionara retinuta la birou, pana la femeia-manager aflata mereu in actiune sau la un eveniment monden. Cuvantul de ordine ramane atitudinea in vestimentatie.
Anca Bulhac – PR- Marketing Manager
Pentru telefon si e-mail click aici
NIKY
www.nichi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *