Sanatate

Crema de fata Apidermaliv

Creatorii Apidermin lanseaza pe piata romaneasca un nou produs: crema pentru fata Apidermaliv cu ingrediente 97% naturale: fara conservanti, coloranti si parafina. Crema Apidermaliv este o crema adresata tenului normal si mixt cu un complex de ingrediente naturale nutritive: laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea.

Crema Apidermaliv este debutul unei noi game de produse cosmetice cu 97% ingrediente naturale. Gama Apidermaliv se adreseaza persoanelor cu ten normal si mixt ce isi doresc sa-si rasfete pielea cu ingrediente naturale precum laptisorul de matca, uleiul de masline si untul de shea. Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului, ingrijind si hidratand pielea in profunzime.

Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare. Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamina B,C,D, E, este o substanta naturala cu numeroase principii active fiind un concentrat biologic antirid ce regenereaza celulele pielii. Untul de shea, cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite, un unt natural cu actiune hranitoare ce combate imperfectiunile pielii, redandu-i elasticitatea. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea, actionand precum un scut de hidratare si mentinand pielea supla si elastica.

Crema Apidermaliv nu contine conservanti, coloranti si nici parafine. Crema Apidermaliv este o urmare fireasca a activitatii de peste 40 de ani in domeniul cosmeticelor bazate pe ingrediente naturale ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Crema Apidermaliv este disponibila in magazinul online al Complexului Apicol la adresa http://magazin.complex-apicol.ro la pretul de 9.1 ron, la distribuitorii Complexului Apicol dar si la Targul National al Mierii la Bucuresti, ce se desfasoara in perioada 8-10 aprilie 2011, Platforma Apicola Baneasa.

Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj

Livram beneficiile produselor apicole catre fiecare client, avand 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari. Imbunatatim sanatatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: laptisor de matca, polen, propolis, ceara de albine. Lideri ai apiculturii din 1965, producem: miere de salcam, miere poliflora, miere de tei, produse energovitalizante(polen, propolis, laptisor de matca), otet din miere si mere, produse cosmetice cu miere, laptisor de matca, ceara naturala si utilaje apicole.

http://www.complex-apicol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *