Cadouri

Crazy Days Indesit la eMag.ro

In perioada 17 – 18 aprilie 2012, in limita stocului disponibil si in limita a maxim 2 produse pe client, produsele Indesit din oferta au reducere de 25% pe loc.

Reducerea oferita de promotie nu se cumuleaza cu Carduri Cadou eMAG din cadrul altor campanii promotionale.

Masina de spalat rufe Indesit IWD6105, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A , Display LCD, Alb

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.
Programe speciale 

Outdoor Wear este un ciclu unic, acest program spala si usuca delicat tesaturile tehnice speciale, iar acestea sunt curate si pregatite pentru urmatoarea dv. aventura in aer liber. Ingrijirea articolelor dv. din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dv. sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit.

Programe speciale Sport 

Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii dv. de sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *