Vedete

Cravata cu autograf donata de Julio Iglesias a ajuns la un fan infocat

 Cravata cu autograf pe care starul international Julio Iglesias a donat-o la licitatia caritabila organizata de www.okazii.ro de Paste a ajuns la castigator. 

Un tanar farmacist din Bucuresti a achizitionat cravata cunoscutului artist pentru o suma considerabila – peste 20 de milioane lei vechi – bani care au intrat deja in contul Asociatiei Sf. Stelian din Capitala. Castigatorul licitatiei caritabile este un fan infocat al starului de origine spaniola, celebru atat pentru zecile de hituri lansate, cat si pentru eleganta si stilul sau deosebit. „Am aproae toate albumele lui Julio Iglesias, am fost la concerte…Mi-am dorit mult aceasta cravata”, a declarat castigatorul.

Considerat cantaretul latin cu cel mai mare succes pe plan mondial si fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat cu placere initiativa caritabila, alaturandu-se unor mari sportivi romani – Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu, precum si frumoasei prezentatoare Andreea Raicu. Fiecare au donat cate un articol personal pe www.okazii.ro, iar campania caritabila s-a finalizat cu peste 11 000 RON stransi in beneficiul copiilor din familii defavorizate. 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert electronic din Romania, de peste 8 ani lider in domeniu 

www.okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *