RETETE CULINARE

Crap cu ciuperci

Pentru 3-4 portii: un file de crap de 500 de grame, 300 grame mix de ciuperci (pot fi si numai champion), o ceapa, 2-3 fire de praz, cimbru si busuioc, un praf de sare, ulei de masline, 150 ml vin alb sec.

Prepararea e simpla: Intr-un vas yena se aseaza fileul de crap (fara solzi si oase), se adauga putina sare si condimentele. Deasupra se aseaza ceapa taiata rondele, ciupercutele intregi, curatate de pielita si prazul taiat bucatele. Se stropeste cu ulei de masline, se presara cu cimbru si busuioc, un praf de sare, o cescuta de apa, se acopera bine, cu capac sau folie de aluminiu, si se baga la cuptor.Dupa 15 min se adauga vinul si se mai lasa la cuptor, la foc mare, 5-10 min, in functie de grosimea  fileului.

Delicios si sanatos 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *