LifeStyle

CRACIUNUL ANIMALELOR 2006

Fundatia Daisy Hope va invita sa participati miercuri, 13 decembrie 2006, la conferinta de presa premergatoare evenimentului “Craciunul Animalelor”, la ora 12:00, la ceainaria Rendez-vous, din Calea Floreasca nr. 102 (vis a vis de sediul Dacia Renault).

Daisy Hope in parteneriat cu ROMEXPO si PURINA organizeaza sambata, 16 decembrie 2006, intre orele 10:00 – 18:00, in pavilionul 26-28 al complexului Romexpo, evenimentul intitulat “Craciunul Animalelor”, dedicat persoanelor de toate varstele, care au in comun dragostea pentru animale.
„Craciunul Animalelor“, aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasiera de familii iubitoare pentru animalele fara stapan.. Zeci de pisici si catei va vor astepta, gata sa mearga acasa!

Manifestarea are 3 dimensiuni:

• cea educationala – urmarind prezentarea programelor si proiectelor fundatiei, elemente de educatie pentru copii cu privire la responsabilitatea ingrijirii unui animal, sfaturi medicale si de nutritie, elemente de dresaj, care sa asigure confortul fizic si psihic al animalelor de casa.

• cea comerciala – urmarind gasirea de stapani pentru animalele din adapostul Daisy Hope si nu numai; dar si prezentarea ofertelor de produse si servicii dedicate cresterii, ingrijirii si ocrotirii animalelor de casa.

• cea recreativa – urmarind organizarea unor momente speciale pentru participantii la manifestare, jocuri si concursuri, muzica, teatru, numere de circ, etc.

Persoanele care vor adopta animale vor primi pentru acestea un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinarile la zi si un “trusou” gratuit format din hrana pentru o luna, un castron pentru mancare, o lesa si medicamente.

Sponsori: Porche Romania, Giotto Advertising, Best Print, Silvarom, Lemarco, Bayer, Advantix, Fundatia Brigitte Bardot, Innovet, Animal Food, Rolem, Animax, Nesquick, Drontal Plus, Sound – Grup coral, Rendez Vous, The Pixeles, Extrucan

Parteneri media: Kiss FM, Lumea Femeilor, Vivid, Cream of the Crop, Sapte Seri, Petmania, Dog Magazin, Pisica, Animalutze.com.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *