Concerte

Craciun Vienez transpus in dansuri epocale

Un Craciun ca in Viena! Ce poate fi mai frumos pentru cea mai iubita perioada a anului decat savurand traditiile renumite ale culturii austriece? Continuand conceptul Craciun Vienez , ce bucura de 5 ani de zile mii de bucuresteni, Vreau Bilet va invita anul acesta sa pasiti in atmosfera mirifica a sarbatorilor de iarna pe 19 decembrie, ora 19.00 la Sala Palatului, alaturi de muzicieni de marca, solisti si membri ai orchestrelor de renume mondial Spirit of Vienna Ensemble precum soprana Judith Halasz sau baritonul Andreas Jankowitsch, ce garanteaza interpretari impecabile, pline de charm ale muzicii lui W. A. Mozart, Joseph Haydn, si desigur a dinastiei Strauss.

Si pentru ca dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant (Mata Hari) dorim sa va oferim mai multe detalii privind solistii ai Volksoper Wien, balerini de inalt nivel artistic ce propun o coreografie fascinanta si completeaza pe deplin aceasta gala unica. Nu vorbim despre un simplu balet clasic, ci despre adevarate opere de arta, generate de dansuri contemporane, celebrele valsuri vieneze, menite sa aduca un plus important de valoare operelor din secolele al 18-lea, al 19-lea si al 20-lea.

O coreografie precum un festival de sentimente, o atitudine specifica balurilor pe care acum le privim extaziati doar in filme cu iz epocal, miscari extrem de atente, elegenate, fiecare dintre ele spunand o poveste fascinanta, si un spectacol de costume pretioase ce au darul de a introduce spectatorii intr-o atmosfera magica.

Un spectacol de basm pe care iubitorii evenimentelor de calitate nu trebuie sa-l rateze. Va anuntam ca pretul biletelor pentru Craciun Vienez variaza intre 40 si 100 RON, in functie de categoria de loc, si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel – raion Rent A Car, Pasajul Universitatii agentia Trident Touring si Sala Palatului, si online prinwww.vreaubilet.ro.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *