Vedete

Cove te provoaca la Kanal D: "Accepti sau nu?"

Emotii, suspans si posibilitatea de a castiga o suma fabuloasa de bani, fara a-ti testa cultura generala in cadrul unei emisiuni de divertisment.

Simte spiritul de competitie alaturi de KANAL D si emisiunea-concurs “Accepti sau nu” (Deal or no Deal), prezentata de Gabriel Coveseanu si traieste la intensitate maxima momentul in care suma inscrisa intr-una dintre cele 22 de cutii iti poate schimba radical viata!

Dupa ce a adus in fata televizoarelor milioane de telespectatori din 69 de tari, incepand cu 5 martie, “Accepti sau nu” aduce in casele romanilor magia castigurilor fabuloase!

Prin intermediul calculatorului, un participant este ales dintre cei 22 de candidati la marele premiu de 100.000 de lei. El are sansa de a castiga premiul cel mare sau alte premii in bani: 75.000 de lei, 50.000 de lei, 40.000 lei, etc.

Concurentul deschide cutiile celorlalti participanti, una cate una, descoperind sumele de bani continute si pe care nu le mai poate castiga.

Pe parcursul emisiunii “Accepti sau nu”, “Banca” intervine pentru a-i face participantului o oferta ispititoare, in functie de cutiile nedeschise si sumele ramase in joc.

Concurentul poate accepta oferta. In acest moment, decizia lui devine irevocabila. De asemenea, concurentul poate refuza oferta “Bancii”, caz in care jocul continua pana cand nu mai ramane decat cu propria cutie.

Cu continutul echivalent in bani al acestei cutii, concurentul poate pleca acasa.

Concurentii alesi sunt oameni cu vise sau cu probleme, cu planuri incepute pentru care mai au nevoie de o suma de bani. Ei isi incearca norocul la “Accepti sau nu” pentru a reusi sa-si indeplineasca aceste vise.

“Sunt foarte bucuros pentru faptul ca am fost desemnat sa prezint acest show. Pentru mine, rolul de prezentator al emisiunii Accepti sau nu este cu atat mai important, cu cat formatul a facut audiente foarte mari in tari precum Turcia, Tunisia, SUA, Franta si Canada”, a spus Gabriel Coveseanu.

Prima editie “Accepti sau nu” va fi transmisa pe KANAL D miercuri, 5 martie, cu incepere de la ora 20:00.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *