LifeStyle

Cosmote se muta in casa noua!

Din data de 10 aprilie 2006, COSMOTE România şi-a mutat sediul central în cea mai modernă clădire de birouri din Bucureşti, America House, situată în Piaţa Victoriei. Noul sediu COSMOTE, cu o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp (etajele 5 şi 6, aripa de vest), găzduieşte majoritatea diviziilor companiei.

COSMOTE este unul dintre cei mai activi angajatori de pe piaţă, intenţionând să-şi mărească echipa cu 50% in până în toamna anului 2006, de la 400 de angajaţi în decembrie 2005 la 600 de angajaţi.

„Fiind unul dintre primii cinci jucători pe piaţa europeană a comunicaţiilor mobile, COSMOTE oferă angajaţilor săi oportunitatea de a creşte împreună cu compania şi de a lucra într-un spaţiu central, modern şi funcţional, construit după cele mai înalte standarde”, declară Epameinondas Karavas, Directorul de Resurse Umane al COSMOTE România.

Noua adresă a COSMOTE România este: Clădirea America House, Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 4-8, sector 1, Bucureşti, cod poştal 011141.

Divizii COSMOTE care se află in America House:
CEO & Division Directors
External Business Affairs
Finance
Human Resources & Administration
Information Technology
Legal
Marketing & Communications
Procurement & Logistics
Sales
Switching & Services.

Alte stiri despre Cosmote!

One Comment

  1. sa creasca sa triasca si sa infloreasca…acu vorbind serios imi place cum se dezvolta usor usor acest brand COSMOTE….bravo si succes

Comments are closed.