LifeStyle

Cosmina Pasarin, amanta la Prima TV

Incepand din 23 martie, telespectatorii Prima TV vor putea urmari un nou serial romanesc, “17”, produs de Mugur Mihaescu. Serialul graviteaza in jurul povestii tulburatoare a unei tinere, o poveste din care nu lipsesc abuzul, iubirea, speranta si obsesia.

Lelitia_VladescuDistributia acestui serial, realizat cu tehnica de ultima generatie, este formata din: Letitia Vladescu, interpretand rolul tinerei Didi, Daniela Nane, jucand rolul mamei, Gelu Nitu, in rolul tatalui, Sorin Poama, interpretandu-l pe baiatul cel rau, si Cosmina Pasarin, jucand rolul amantei.

Despre acest proiect, producatorul si scenaristul Mugur Mihaescu spune ca este o dedicatie pentru fiica sa.  “Doar tu iti poti alege viitorul, dar eu voi fi mereu langa tine. Eu pot sa te indrum, insa numai tu poti sa alegi”, spune vedeta Kanal D.

Interesant este ca serialul “17” beneficiaza de o coloana sonora semnata de Parazitii. Regia ii apartine lui Theodor Halacu Nikon. Serialul “17” se va difuza in fiecare duminica de la orele 22.00 la Prima TV.

www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *