Vedete

Cosmin Cernat nu mai face Șatra

Cosmin Cernat părăseşte postul Kanal D şi va fi, de la 1 septembrie, project manager în cadrul Departamentului Sport al TVR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publică. “Cosmin Cernat va fi project manager în cadrul Departamentului Sport al TVR, începând cu data de 1 septembrie 2010, urmând să se ocupe de coordonarea proiectului UEFA Champions League, a meciurilor echipei naţionale de fotbal şi a transmisiunilor sportive speciale la televiziunea publică”, se arată în comunicatul Televiziunii Române.

Cosmin Cernat a lucrat timp de 11 ani în TVR, în perioada 1996 – 2007. El a părăsit Televiziunea Română la începutul anului 2007 şi a intrat în echipa postului Kanal D odată cu lansarea pe piaţa audiovizualului românesc a televiziunii deţinute de trustul turcesc Dogan Media International.

Cernat părăseşte Kanal D şi, implicit, funcţia de şef al Departamentului Sport, după trei ani de la lansarea în România a televiziunii.

Cosmin Cernat va mai apărea la postul Kanal D luni şi marţi, în calitate de prezentator al emisiunii de divertisment “Şatra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *