Vedete

Corina Caragea va prezenta stirile sportive la MTV

Wrestling, parkour, biciclete lowrider, breakdance, fotbal, arte martiale, graffiti, golf, surf sau snowboard sunt cateva din sporturile pe care MTV le “practica” in weekend-ul special din 5-6 iulie, intitulat “Super Sports Weekend”.

Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a Stirilor din Sport de la PRO TV va aduce, de data aceasta la MTV, cele mai noi si originale trucuri din sport, dar si cele mai tari videoclipuri care alcatuiesc “Top 10 Sport Videos”, difuzat duminica, 6 iulie, de la ora 15.30.

“Ma bucur ca m-au invitat din nou, mai ales pentru ca, de data aceasta, voi vorbi despre ceea ce ma preocupa cel mai mult, si anume sportul”, a declarat Corina Caragea, care a mai prezentat la MTV, in luna mai, o editie a “Euro top 20”.

Pentru “Super Sports Weekend”, MTV propune si cateva show-uri extreme, precum “Barrio 19”, care le aduce telespectatorilor ultimele noutati in materie de cultura urbana, “Mono”, emisiunea care dezvaluie tainele sportului extrem, sau “Footballers Cribs”, care prezinta casele unor fotbalisti celebrii.

Sursa: MTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *