LifeStyle

COPII PENTRU BUNICI, IN PARCUL CISMIGIU

Copiii de la Fundatia JOYO Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate au participat astazi, 1 octombrie, la invitatia Directiei Generale de Asistenta a Municipiului Bucuresti, la sarbatorirea Zilei Internationale a Persoanelor in Varsta.

Formatiile artistice ale Centrului Social de Zi Casa Florian al fundatiei, au sustinut un spectacol de muzica, dans si poezie, prestatia lor aducand un plus de bucurie si buna-dispozitie bunicilor, dar si altor vizitatori, de toate varstele aflati in aceasta dupa-amiaza in Parcul Cismigiu. Foisorul din centrul parcului, unde au evoluat copiii de la JOYO si reprezentantii teatrului de magie Andrei TEASCA, a fost un punct de atractie pentru toti trecatorii care s-au oprit din plimbarea lor, pentru a-i urmari si aplauda pe artisti.

FUNDATIA JOYO – Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate, este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale care desfasoara proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului familial si scolar, al reintegrarii scolare si al integrarii/reintegrarii profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *