Evenimente

Construct Expo – ,, Să construim pentru viitor” Ediţia a XVIII-a

Romexpo organizează în perioada 13-17 Aprilie 2011, în Pavilioanele A, C1 şi C2 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului internaţional de tehnologii, echipamente, instalaţii, utilaje şi materiale pentru construcţii – Construct Expo 2011.

Conceptul Construct Expo 2011 reuneşte sub aceeaşi cupolă : Construct Antreprenor, Construct-Utilaje, Construct Ambient şi Romtherm şi se adresează atât firmelor din domeniul construcţiilor, cât şi publicului specialist interesat de consultanţă, achiziţii de materiale şi sisteme, instalaţii şi echipamente, utilaje pentru construcţii.

Pentru ediţia din acest an a Construct Expo şi-au  anunţat participarea peste 250 de firme din 21 de ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina şi Ungaria, pe o suprafaţă interioară de expunere de 15.800 mp şi o suprafaţă exterioară de 10.000 mp.

Construct Expo este promotorul noilor produse şi tehnologii pentru domeniul construcţiilor în România. În cadrul târgului vor avea loc prezentări şi conferinţe cu tematică de interes precum:“Legislaţia Europeană – o şansa pentru dezvoltare sustenabilă”, “Incălzirea electrică şi degivrarea – Soluţia viitorului începe azi”, ,, Promovarea energiilor verzi” , Conferinţa Naţională a ARACO- Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii, Conferinţa “Ziua Ceramicii de Construcţii” –   Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, Simpozionul “Arhitectură şi Tehnologie” – Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti, „Ziua arhitectului”, unde intrarea va fi liberă pentru arhitecţi şi studenţii de la arhitectură.

 

Pentru mai multe detalii despre CONSTRUCT EXPO 2011, puteţi accesa site-ul www.constructexpo.ro .

 

 

Despre ROMEXPO

Romexpo este o societate cu capital privat, având ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României. Societatea este membră a Asociaţiei Mondiale a Industriei Târgurilor şi Expoziţiilor (UFI), a Alianţei Târgurilor din Europa Centrală (CEFA), a Asociaţiei Internaţionale de Auditare a Statisticilor Expoziţiilor (CENTREX) şi a Asociaţiei Organizatorilor de Târguri şi Expoziţii din România (ASOEXPO).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *