LifeStyle

Concursul DA JOS BURTA, organizat de revista MEN’S HEALTH a ajuns la final!

Concurentii MenÂ’s Health au reusit sa slabeasca!
Concursul DA JOS BURTA, organizat de revista MEN’S HEALTH a ajuns la final!

Cei 8 cititori – concurenti inscrisi in program au trecut linia de sosire. Dupa 30 de zile de antrenament intensiv la WELNESS CLUB din Plaza ROMANIA, barbatii CU GREUTATE au parasit clubul barbatilor cu burta pentru a intra in clubul barbatilor MENÂ’S HEALTH: antrenati, stilati, preocupati de felul in care arata!

Vino sa ii vezi, sa ii cunosti, sa iti povesteasca despre programul lor si despre noua lor viata fara burta, AZI, 19 iunie la ora 17.00, la WELNESS CLUB (Plaza Romania). Alaturi de cei 8 MAGNIFICI se vor afla si concurentii DE ONOARE cei doi TRAZNITI IN NATO, Tilica si Zamzu. Ei insisi au terminat programul DA JOS BURTA si au reusit sa slabeasca si sa se simta mai bine!

La conferinta de presa va vom povesti pas cu pas cum au decurs ostilitatile in cele 30 de zile de antrenament: ce au facut, ce au mancat, cum s-au incurajat cei 8 concurenti si vom compara rezultatele lor inainte si dupa burta!

Castigatorul, cel care a reusit sa piarda cel mai mare numar de kilograme va primi premii de la revista MenÂ’s Health si partenerii concursului: un editorial in revista MH, un abonament pe un an la WELNESS CLUB si o excursie de vis in strainatate impreuna cu partenera sa de viata.

Partenerii oficiali ai concursului: Dorna Izvorul Alb, Wellness Club, Technogym, Synevo, ComunicatedePresa.Ro