Concursuri, FILME

Concurs – The Nut Job

the Nut

Undeva, intr-un micorasel, neastamparatul veveritoi Surly face o mare boacana: distruge proviziile de iarna. Asa ca pune la cale o boacana si mai mare: sa jefuiasca magazinul de alune! Intai, aduna voluntari si isi face o banda intreaga de spargatori blanosi. Urmeaza…o aventura nebuna si super amuzanta.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul GOANA DUPA ALUNE, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Rolul carui blanos din Goana dupa Alune este interpretat de Liam Neeson?

1. Ratonul Raccoon

2. Veverita Andie

3. Veverita Grayson

Din 24 ianuarie, MediaPro Distribution iti aduce o nebunie in 3D. Porneste cu veveritele Surly, Andie si Grayson, sobolanul Buddy, ratonul Raccoon, catelusa Precious si multi altii in… GOANA DUPA ALUNE. O aventura animata super amuzanta, in 3D. Mergi la cinema din 24 ianuarie sa vezi GOANA DUPA ALUNE!

Concursul dureaza pana pe 3 febr!

56 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *